Elitliga U16 | Remek győzelem emberhátrányban

Elitliga U16 | Remek győzelem emberhátrányban

Egy gólos győzelmet aratott U16-os,elitligás csapatunk Botoșani-ban. Szakál Csaba fiai csaknem egy egész félidőt emberhátrányban játszottak, ám tíz emberrel is be tudták vinni a győztes találatot.

Mindenképpen győznie kellett U16-os, elitligás gárdánknak, amennyiben versenyben akart maradni a továbbjutást jelentő első helyért a csoportban. Ennek megfelelően kezdték a srácok a mérkőzést, a 2. percben Luca Păcuraru átlövésből veszélyeztetett, majd négy minutummal később ugyanő szerezte meg a vezetést (0–1). Továbbra is veszélyesebb volt az FK, Deáky Zsombornak a félidő közepe táján akadt először komolyabb védeni-valója. A szünethez közeledve Jakab Krisztián és Keszler-Nagy Roland is növelhette volna az előnyt, ám kimaradtak a lehetőségek, maradt a minimális előny a pihenőre.

A második játékrész rosszul kezdődött számunkra, a játékvezető kissé szigorúan a második sárgát mutatta fel Bödő Efraim Zoltánnak, aki így idő előtt mehetett zuhanyozni. Szűk negyed óra alatt kihasználta az emberelőnyt a házigazda, ám a hajrában a duplázó Păcuraru a javunkra döntötte el ezt a fontos találkozót.

Elitliga U16, play-off, 1. csoport, 6. forduló
FC Botoşani U16 – FK Csíkszereda U16 1–2 (0–1)

Ipoteşti
Vezette: Diaconu Lucian, asszisztensek: Craiu Mirel és Grebeniță Codrin Iulian (mindhárman: Jászvásár)
Az FK gólszerzője: Luca Păcuraru (6. és 75.)
Sárga lap: Bödő Efraim Zoltán (38.), Gáll Péter (63.)
Kiállítva: Bödő Efraim Zoltán (42.)
FC Botoşani U16: Lulciuc Marian – Roșu Eduard, Hîji Luis, Cilibiu Rareș, Diagonu Tudore, Busaga Mihnea, David Mario, Padurariu Yannis, Suchianu Alexandru, Poamaneaga Denis, Bucsa Gavril Vezetőedző: Hâj Cătălin
FK Csíkszereda U16: Deáky Zsombor – Nagy Lóránd, Sas David, Balint Eric (Lungu Alex, a szünetben), Vorga Hunor – Luca Păcuraru, Bödő Efraim Zoltán, Ambrus Szabolcs – Jakab Krisztián, Papp Szilárd, Keszler-Nagy Roland Vezetőedző: Szakál Csaba Cserék: Szilágyi Márton, Ferencz Előd, Kabucz Kristóf, Pap Dávid, Gáll Péter, Nagy Botond, Papp György Hiányzók: Tóth-Pál Előd, Brugger Dániel, Ioo Edvin (sérülés), Varró Richárd, Győrfi Anzelm, Nyegre Magor (egyéb)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza