Elitliga U16 | Tovább az úton

Elitliga U16 | Tovább az úton

Az elmúlt hétvégén aratott remek idegenbeli győzelem után újra hazai pályán szerepel U16-os Elitligás csapatunk. Szombaton az eddig nyeretlen Sepsi OSK érkezik a Sportparkba.

Remek győzelmi sorozatot produkált a bajnokság első öt fordulójában az U16-os Elitligában szereplő csapatunk. Szakál Csaba tanítványai legutóbb a Suceavai Sportiskola gárdája ellen arattak magabiztos idegenbeli diadalt. Az eddig lejátszott öt találkozó 28–7-es gólkülönbsége is tekintélyt parancsoló, hiszen ez mérkőzésenként csaknem hat szerzett és alig több mint egy kapott gólt jelent átlagban.

A jó sorozat folytatására minden esélyünk megvan, ugyanis szombaton az eddig egyetlen pontot összeszorgoskodó Sepsi OSK látogat Csíkszeredába. A háromszékiek nem szaladtak bele nagy pofonokba, a legnagyobb különbségű vereségük is csupán kétgólos volt, ám az első fordulóban, éppen a Suceava otthonában elért döntetlen után nem találják a pontszerzés útját.

A két gárda a tavalyi U16-os bajnokságban háromszor csapott össze. Az alapszakasz során a harmadik fordulóban hazai pályán fogadtuk a piros-fehéreket és 2–2 lett a vége. Ezt követően a felsőházi rájátszás során találkoztunk. Itthon és idegenben is sikerült 1–0-ra győznünk. Bár - természetesen - alapesetben szorítunk az OSK csapatainak, ám ezúttal félre kell tennünk a (sport)barátságot és folytatni a győzedelmes utunkat. Ehhez pedig szombaton felül kell múlnunk a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő Sepsit.

A találkozó szombaton 12 órakor kezdődik a Sportparkban. Buzdítsuk minél nagyobb számban a fiúkat! Hajrá, FK! Hajrá, Szereda!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza