Elitliga U16 | Szép búcsú a hazai pályától

Győzelemmel zárta a bajnoki pontvadászat hazai mérkőzéseit U16-os, elitligás együttesünk. Szász Ferenc alakulata hátrányból fordítva múlta fölül a Brassói Kids Tâmpát.

Elitliga U16 | Szép búcsú a hazai pályától

Győzelemmel zárta a bajnoki pontvadászat hazai mérkőzéseit U16-os, elitligás együttesünk. Szász Ferenc alakulata hátrányból fordítva múlta fölül a Brassói Kids Tâmpát.

Nem kezdődött túl jól számunkra a találkozó, a 8. percben Michelle Antonucci szabálytalankodott a tizenhatos jobb oldalánál büntetőt érően. A 11-est Petrean Răzvan értékesítette magabiztosan (0–1). Hamar sikerült az egyenlítés, a 11. percben Kertész Márk tett vissza a kapuba egy kipattanót labdát (1–1). Még az első fél órában sikerült a fordítás, a 27. percben Kárándi Roland fejelt a hálóba Petran Norbert bal oldali beadása után (2–1).

A második játékrész rajtját mi kaptuk el jobban, a 48. percben Ioó Edvin a jobbról érkező beívelés után a hosszú saroknál a kapufa segítségével fejelt a hálóba kettőre növelve a különbséget (3–1). Támadásban maradtak Szász Ferenc tanítványai, az 51. minutumban újra Ioó Edvin került helyzetbe, ám próbálkozása fölé szállt, egy perc elteltével Brugger Dániel lőtt az oldalhálóba. Az 55. percben Ioó Edvin duplázott, miután látványos mozdulattal lőtt a kapu bal oldalába egy felpattanó labdát (4–1).

A lefújás után Szász Ferenc vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Gratulálok csapaton győzelméhez! Egy nagyon erős csapat ellen tudtunk végre eredményesek lenni. A mai napon pedig az elkövetett hibáink száma kevesebb volt, mint az elmúlt mérkőzéseken. A játék minőségével eddig sem volt gond, de eredményesség tekintetében abszolút jobbak voltunk ma. Mindenkinek jót tesz egy győzelem, de ez a siker egy ilyen fizikailag is erős Brassó ellen talán át tud szakítani jó pár játékokban egy gátat és akkor a hit magasra viheti. Önbizalmat kell adjon és akkor újra eredményesen tudunk játszani. Az pedig a mai napon mindenképp előrelépés, hogy a hiba után nem estünk össze, hanem tudtunk újítani és megfordítani a mérkőzést. Az pedig külön öröm számomra , hogy végre szöglet után is eredményesek tudtunk lenni".

A csapat április 13-án, a Sepsi OSK otthonában zárja a bajnokságot.

Elitliga U16, play-off, 1. csoport, 9. forduló
FK Csíkszereda – Brassói Kids Tâmpa 4–1 (2–1)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Ghinea Lóránd (Sepsiszentgyörgy), asszisztensek: Biró Zsolt (Bölön), Csata Raymond (Sepsiszentgyörgy)
Gólszerzők: Kertész Márk (11.), Kárándi Roland (27.), Ioó Edvin (48. és 55.), ill. Petrea Răzvan (9.)
FK Csíkszereda: Antonucci Michelle – Iosif Krisztián, Papp György, Kertész Márk, Bekő Kristóf (Kozma Krisztián, 73.), Erdei Ramon, Petran Norbert (Mózes Ádám, 78.), Brugger Dániel (Nyitra Szabolcs, 64.), Szép Dávid (Kovács Dávid, 78.), Kárándi Roland (Dande, Erik, 73.) , Ioó Edvin Vezetőedző: Szász Ferenc
Brassó: D. Raul – R. Philip, U. Matei, B. Cătălin, F. Teo, P. Dragoș (H. Flavius, 69.), L. Robert, P. Răzvan, G. Andrei, M. Mario, Ch. Călin Vezetőedző: Vaduva Nicolae

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza