Hiába vezetett a szünetben, kikapott Temesváron a Politehnica vendégeként U17-es Elitligás csapatunk. Vereségével lépéshátrányba került a rájátszásban a dobogós csapatokkal szemben Benkó Tihamér csapata.

A találkozó lefújását követően Benkó Tihamér vezetőedző értékelt.

“Nem igazán alakult ki folyamatos játék egyik csapat részéről sem, sok hosszú labda, illetve a pontrúgások utáni helyzetek jellemezték a játékot. Vezetést szereztünk, de nem igazán tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Nem jól működött ma a középpályás játékunk, illetve a támadó harmadban sem tudtunk sok labdát megtartani. Próbáltunk ezen a szünetben változtatni.

A második félidő elején az ellenfél egy büntetőből szerzett góllal egyenlített. Egy általunk rosszul elvégzett szabadrúgás után lerohant bennünket a Temesvár és megfordította a meccset, majd rövid időn belül a harmadik gólt is megszerezték. Voltak lehetőségeink, 1–2-nél az ötösről csak felső kapufát sikerült rúgni, 1–3-nál büntetőt hibáztunk és nem tudtunk visszajönni a meccsbe, de ezzel együtt is a tudásunk alatt játszottunk ezen a napon. Sok meccs van még hátra, lehet javítani, dolgozunk tovább, hétvégén jön a következő mérkőzés” – tekintett előre is a szakember.

Elitliga U17, Play Off 3. forduló
Temesvári Politehnica – FK Csíkszereda 3–1 (0–1)

Temesvár
Vezette: Fodor Andrei Gabriel (Déva), asszisztensek: Armeanu Lucian (Puj), Mitucă Răzvan Alexandru (Őraljaboldogfalva)
Az FK gólját Szőke Lénárd szerezte.
Temesvár: Balica Mario – Tătaru Denis, Vlaicu Aurel, Boariu Denis, Erceanu Răzvan, Macovei Dragoș, Avramescu Sebastian, Vladu Ștefan, Hus Tomasso, Lazăr Marco, Roșca David Vezetőedző : Gălan Cristian Ion
FK Csíkszereda: Csíki Szabolcs – Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Kárándi Botond, Leczki Norbert (Török-Láday Hunor, 80.), Marosi Krisztián (Zelenák Dávid, a szünetben), Bödő Efraim Zoltán, Iordache Luca (Lázár Magor, 63.), Jakab Krisztián, Ilie Luca (Ilie Mihai, 75.) Vezetőedző: Benkó Tihamér

Farkas Endre