Liga 2 | Kétszer egyenlítettünk, egy pontot elhoztunk a Sellenberktől

Két alkalommal is hátrányból egyenlített és hiába hajtott a győzelemért, végül meg kellett elégednie egy ponttal liga 2-es együttesünknek a Sellenberk vendégeként.

Liga 2 | Kétszer egyenlítettünk, egy pontot elhoztunk a Sellenberktől

Két alkalommal is hátrányból egyenlített és hiába hajtott a győzelemért, végül meg kellett elégednie egy ponttal liga 2-es együttesünknek a Sellenberk vendégeként.

Villámrajtot vett a Sellenberk a nagydisznódi mérkőzésen, az ötödik percben betaláltak a "vörös lovagok". Monea a jobb oldalról tört be a 16-oson belülre és védhetetlenül lőtt a léc alá (1–0). Postafordultával érkezett a válasz, Pintér Bence nagyszerűen eltalált 22 méteres szabadrúgása laposan vágódott Roșca kapujába (1–1). A továbbiakban elmaradtak a nagy gólszerzési lehetőségek, döntetlennel fordultak a felek a szünetre.

A második játékrész elején is betaláltak a vendéglátók, Visic védőinket becsapva, 8 méterről jobbról volt eredményes (2–1). A 60. percben Makrai Gábor lábában maradt az egyenlítő találat, jó kiugrást követően a kapufát találta el támadónk. A folytatásban a Sellenberk pillanatai következtek, Gyenge bravúros teljesítményére is szükség volt ahhoz, hogy ne nőjön a különbség. A végén viszont mégis nekünk sikerült betalálnunk újra.

Tíz perccel a vége előtt Jelena Richárd került helyzetbe, Roșca pedig szabálytalanul akadályozta meg abban, hogy eredményes legyen,a játékvezető pedig büntetőt ítélt a javunkra. A hazai játékosok és a szakvezetés hevesen reklamáltak, sőt, úgy tűnt, levonul a Sellenberk a pályáról, ám az oldalvonaltól visszatértek a játékosok. A 11-est Makrai Gábor értékesítette rendkívül higgadtan (2–2). A hosszabbítás pillanataiban Makrai eldönthette volna a három pont sorsát, azonban jó helyzetből nem talált kaput.

A döntetlennel maradtunk az osztályozót jelentő ötödik helyen a táblázaton, a folytatásban, szombaton 11 óra 30 perctől az éllovas Unirea Sloboziát fogadjuk.

Labdarúgó 2. Liga, felsőházi rájátszás, 6. forduló
Sellenberki SC – FK Csíkszereda 2–2 (1–1)

Nagydisznód
Vezette: Eduard Ioniță (Tulcea), asszisztensek:  Daniel Vlase (Galac), Gabriel Neagu (Călăraşi)
Gólszerzők: Monea (5.), Visic (54.), ill. Pintér Bence (7.), Makrai Gábor (84., büntetőből)
Sárga lap: Alexandru Roșca (80.), Tudor Călin (82.), ill. Balogh Szilárd (40.)
Sellenberk: Roșca – Gîț, Palmeș, Natea, Alexe – Panos, Călin – Monea (Schieb, 75.), Soare (Rotund, 90.), Pop (Gherman, 90.) – Visic (Moussinga, 62.) Vezetőedző: Claudiu Niculescu
FK Csíkszereda: Gyenge Szilárd – Kelemen Dávid, Gergely Botond, Apro Claudiu, Gal-Andrezly Peter – Veres Szilárd, Pintér Bence (Jelena Richárd, 72.), Soufiane Jebari, Bloj Erwin (Babati Benjamin, 66.), Balogh Szilárd (Ronai Robert, 46.) – Makrai Gábor Vezetőedző: Ilyés Róbert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza