Elitliga U17 | Alulmaradtunk Aradon

A jó bajnoki rajtot nem követte hasonlóan jó folytatás, U17-es, elitligás együttesünk szoros találkozón alulmaradt az Aradi UTA otthonában.

Elitliga U17 | Alulmaradtunk Aradon

A jó bajnoki rajtot nem követte hasonlóan jó folytatás, U17-es, elitligás együttesünk szoros találkozón alulmaradt az Aradi UTA otthonában.

Az Aradi UTÁ-hoz látogatott U17-es, elitligás csapatunk a bajnokság harmadik fordulójában. A találkozó első félidejében a hazaiak álltak közelebb a gólszerzéshez. Az UTA a 8. percben szöglet után veszélyeztetett, három percre rá az FK előtt is adódott lehetőség. Két perc elteltével egy jó beadás nyomán újra UTA-lehetőséget jegyezhettünk fel. A 28. percben újabb beadás érkezett, amely után már a hálónkban landolt a játékszer (1–0). A félidő utolsó veszélyes helyzete is a házigazdák előtt adódott, szabadrúgásból riogatták kapusunkat.

A második félidő UTA-góllal indult (2–0). Míg a piros-fehérek értékesítették a ziccerüket, Jakab Krisztián nem tudott betalálni az 50. percben. A szépítés csupán a 77. minutumban jött össze, Sas David szöglet után talált be (2–1). A második játékrészben Pacuraru Luca kapott a hátára egy ütést, olyan szerencsétlenül találta el ellenfele, hogy játékosunkat kórházba kellett szállítani. Ezúton is jobbulást kívánunk, Luca!

Elitliga U17, nyugati csoport, alapszakasz 3. forduló
Aradi UTA – FK Csíkszereda 2–1 (1–0)

Vezette: Manea Alexandru George, asszisztensek: Sandu Patrik-Stefan, Talpoș Marius (mindhárom: Temesvár)
Gólszerzők: Salka Mario (29.), Galota A. (48.), ill. Sas David (77.)
Arad: Rosu Lucas – Chis Alexandru (Rentie Denis, 46.), Marinescu Rares, Groza Vladimir (Stef David, 75.), Magulean Denis, Salka Mario (Ilie Ionut, 90+5.), Rusu Mario, Felea Darius, Galota Alessio (Munteanu Darius, 90+5.), Crainic Alexandru (Nitu Ianis, 75.), Siglovan Darius Vezetőedző: Bogosel Costel
FK Csíkszereda: FK Csíkszereda: Deáky Zsombor – Keszler Nagy Roland, Sas  David, Balint Eric (Ambrus Szabolcs, 88.), Györfi Attila, Nagy Loránd, Trombitás Dávid (Novelli Luca, 68.), Păcuraru Luca (Brugger Dániel, 54.), Kulcsár Medárd (Erdei Ramon, 46.), Tóth Pál Előd, Jakab Krisztián Vezetőedző: Szakál Csaba

Farkas Endre
 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza