Elitliga U17 | Ezúttal nem sikerült

Elitliga U17 | Ezúttal nem sikerült

Negyedik mérkőzését játszotta U17-es Elitligás csapatunk, amely három győzelmet követően elszenvedte első vereségét. A Temesvári Ripensia hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Benkó Tihamér által felkészített gárdánál.

A mérkőzést Benkó Tihamér vezetőedző foglalta össze honlapunknak.

“Rossz talajú pályán, kemény, agresszív stílusú ellenfél ellen léptünk pályára. Készültünk erre, de nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez, nem igazán találtuk a játékunkat az első félidőben. Az ellenfél sokkal veszélyesebben játszott, helyzetekig, szögletekig jutottak, egy sarokrúgás után a vezetést is megszerezték.Voltak lehetőségeink nekünk, de nagy helyzetekig ők jutottak el továbbra is, viszont az eredmény nem változott.

A második félidőre javult a játékunk, több labdát tudtunk az ellenfél kapuja elé juttatni, veszélyesek voltunk a pontrúgásaink utàn, de igazi helyzetet nem tudtunk kidolgozni, gólt nem tudtunk szerezni. Az ellenfél kontrákból volt veszélyes, többször is nagy helyzetig jutottak, de a kapusunk többször nagyot mentett, újabb gólt ők sem szereztek, 1–0 maradt.

Ugyan pontrúgás után kaptuk a gólt, ami nyilván bosszantó, de összességében az ellenfél ma, ezek a körülmények között jobb volt nálunk, több nagy helyzetet is kidolgoztak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést" - összegzett Benkó Tihamér.

Temesvári Ripensia–FK Csíkszereda 1–0 (1–0)
Temesvár
Vezette: Leah Darius Alexandru (Arad), asszisztensek: Humita Ioan Daniel (Armeniş), Nistoran Răzvan Constantin - Reşiţa
Gólszerző: Iosu (10.)
Temesvári Ripensia: Haiduc R. - Giurici B., Garac Z., Dop C., Ghindoc R., Purea M., Iosu A., Micsa A. (Ghiris R., 67.), Bobocea R., Ardeiu V., Vermesan I. (Dobrita D. 79.)
FK Csíkszereda: Simon Máté - Gábor Tihamér, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Kárándi Botond, Marosi Krisztián, Balogh Szilárd, Bödő Efraim-Zoltán (Török-Láday Hunor, a szünetben), Iordache Luca, Lázár Magor (Zelenák Dávid61.), László Norbert (Ilie Mihai, 76.)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza