Elitliga U17 | Idegenben is jól ment

Magabiztos, három gólos győzelmet aratott U17-es, elitligás gárdánk a Kolzsvári CFR elleni, idegenbelii találkozón.

Elitliga U17 | Idegenben is jól ment

Magabiztos, három gólos győzelmet aratott U17-es, elitligás gárdánk a Kolzsvári CFR elleni, idegenbelii találkozón. Jakab Krisztián duplázott.

A találkozó után Szakál Csaba vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Nagy várakozás előzte meg a CFR elleni találkozót. Az előző hétvégi, Nagyvárad elleni nagyarányú győzelem után, visszatértünk arra az útra, amelyet járni szeretnénk. Sajnos korábban Aradon, és két héttel ezelőtt Kolozsváron, az U ellen is pontokat hagytunk, mindezt érdemtelenül. A mai találkozón az első perctől kezdve végig kézben tartva a mérkőzést, magabiztos játékkal, jó egyéni teljesítményekkel teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Elégedettek vagyunk a látottakkal, azzal a hozzáállással, és játékkal, amit a srácok letettek ma az asztalra!

Az egész mérkőzésen koncentráltan játszottunk. Remekül védekeztünk, jól zártuk a passz-sávokat, és jól kontrolláltuk az ellenfél rögzített helyzeteit, ami jó alapot biztosított a mai sikerhez. Összeségében elmondható, hogy jól felkészültünk a hazaiak játékából, és ami ennél is fontosabb, hogy tudtuk játszani a saját játékunkat. Továbbra is meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy a saját játékunkat játszva futballozhassunk, hiszen ezzel tudunk fejlődni. Mindig a következő feladatra koncentrálunk, újabb fontos mérkőzések következnek, ahol szeretnénk az összes pontot begyűjteni".

Elitiga U17, nyugati csoport, alapszakasz 6. forduló
Kolozsvári CFR – FK Csíkszereda 1–4 (0–2)

Szamosfalva
Vezette: Iviniș Darius Florin (Zalatna), asszisztensek: Leahu Gabriel (Marosújvár), Nistor Daniel (Zalatna)
Gólszerzők: Dragoste David (79.) ,ill. Jakab Krisztián (12. és 63.), Bödő Efraim Zoltán (45.), Tóth-Pál Előd (50., büntetőből)
Sárga lap: Mecu Eugen Gabriel (21.), ill. Varró Richárd (15.), Jakab Krisztián (63.), Kulcsár Medárd (75.)
CFR: Răcășan Florin Mihai – Juhos Gábor, Rusu Ștefan Emilian, Popescu Robert, Mecu Eugen Gabriel, Radu Alexandru, Gîrjob Andrei, Miclăuș David, Hajdu Roland, Bancu Andrei-Emil, Burzo Paul Daniel Vezetőedző: Moldovan Claudiu
FK Csíkszereda: Deáky Zsombor – Nagy Loránd, Sas David, Györfi Attila, Balint Eric (Erdei Ramon), Varró Richárd (Kulcsár Medárd, 46.), Trombitás Dávid (Luca Novelli), Bödő Efraim Zoltán, Keszler-Nagy Roland, Tóth-Pál Előd (Nagy Botond), Jakab Krisztián (Ambrus Szabolcs) Vezetőedző: Szakál Csaba

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza