Elitliga U17 | Itt a harmadik győzelem

Elitliga U17 | Itt a harmadik győzelem

Ifjúsági Ligás csapatunk után vasárnap az U17-es Elit Ligás gárdánk is a Sepsi OSK-val nézett szembe. A kora délután lejátszott találkozón a fiatalok megőrizték hibátlan mérlegüket és három fordulót követően is 100 százalékosak a bajnokságban.

A mérkőzést Benkó Tihamér szakvezető foglalta össze honlapunk számára.

„Az elmúlt szezonban többször is találkoztunk a mai ellenféllel, tudtuk, hogy egy jó játékosokból álló csapattal nézünk szembe. A mérkőzés elején felváltva alakultak ki lehetőségek a kapuk előtt. Egy jobb oldali beadás után ki tudtuk használni az ellenfél hibáját és megszereztük a vezetést. A szentgyörgyi csapat több veszélyes akciót is vezetett, de a védelmünk, illetve a kapusunk megoldották a feladatot, vagy pedig a felső kapufa kisegített bennünket egy 22-23 méteres szabadrúgás után. A félidő derekán a középső támadónk jól csapott le egy rossz passzra az ellenfél védővonalában és értékesítette a ziccert, így 2–0-val mentünk szünetre.

A második félidő elején beszorított minket a Sepsi, de átvészeltük ezt az időszakot, nem sokkal később pedig László Norbert harmadik, büntetőből szerzett góljával növeltük az előnyünket. Erre érkezett egy válasz pár perccel később, így visszaállt a kétgólos különbség. Ezután gyorsan mindkét csapatból megkapta egy-egy játékos a második sárga lapját. A meccsre egyébként is jellemző volt a keménység.

A továbbiakban volt lehetőség mindkét kapu előtt, de újabb gól már nem született. Egy jó erőkből álló ellenfelet sikerült ma legyőznünk, voltak egészen jó periódusaink is meccsen, de olyanok is, amikor védekeznünk, szenvednünk kellett. Dicséretet érdemelnek a játékosok, szép munkát végeztek” – értékelt vezetőedzőnk.

https://youtu.be/oWSa5G1Vgow

FK Csíkszereda – Sepsi OSK 3–1
Csíkszereda, Sportpark edzőpálya
Vezette: Ciorbea Robert (Sanpetru), asszisztensek: Tunsoiu Marian (Sinca Noua), Ciucanu Octavian (Brassó)
Gólszerző: László Norbert (14., 38. és 55.)
Sárga lap: Leczki N. (32.), Kárándi B. (44.), Szőke L. (54.), Simon M. (90+1.), ill. Ghimbovschi R. (9.), Borșa R. (44.), Sezer E. (64.), Józsa Á. (85.)
Kiállítva: Leczki N. (79.), ill. Sezer E. (77.)
FK Csíkszereda: Simon Máté – Leczki Norbert, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Kárándi Botond, Bödő Efraim-Zoltán (Zelenák Dávid 83.), Balogh Szilárd, Iordache Luca (Gábor Tihamér 83.), Török-Láday Hunor (Marosi Krisztián 61.), Lázár Magor (Jakab Krisztián 61.), László Norbert (Ilie Luca 72.) Vezetőedző: Benkó Tihamér
Sepsi OSK: Martin R. – Sezer E., Folea I., Nikula M. (Ferrarini F. 61.), Iliescu R. (Soós M. 61.), Bena L., Ghimbovschi R. (Ilyés N. 74.), Toma I. (Rendi Zs. 61.), Borșa R. (Józsa Á. 74.), Fadei A., Clinciu F. Vezetőedző: Andrași Alexandru

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza