Elitliga U17 | Kiütéses győzelem Temesváron

Egy híján tucatnyi góllal múlta felül idegenben a Temesvári Banatul Sportiskola együttesét U17-es csapatunk az elitligás bajnokság nyitó fordulójában.

Elitliga U17 | Kiütéses győzelem Temesváron

Nagyarányú idegenbeli győzelemmel kezdte meg szereplését U17-es, elitligás csapatunk Temesváron a Banatul Sportiskola ellen.

A mérkőzés ötödik percében a felkészülési időszakban végig ihletett formát mutató Jakab Krisztián passzát váltotta gólra Tóth Pál Előd, negyed óra múlva pedig maga is betalált Keszler Roland előkészítése után, így húsz perc elteltével két góllal vezetett Szakál Csaba együttese (0–2). A folytatásban sem álltak le a fiúk, a 33. percben Keszler Roland újabb remek labdája nyomán Tóth Pál Előd duplázott, a félidő utolsó perceiben pedig Kulcsár Medárd ésTrombitás Dávod átlövéseivel hízott öt gólosra az előny (0–5).

A szünetben csereként pályára lépő Nagy Botond volt eredményes az 56. percben, hét percre rá Tóth Pál Előd pedig már a harmadik találatát szerezte (0–7). Három minutum elteltével Jakab Krisztián duplázott, a 70. percben Tóth Pál Előd már mesternégyesnél tartott. Jakab igyekezett behozni a lemaradását és a 74. percben, büntetőből belőtte a harmadik gólját (0–10). A végszót Nagy Botond utolsó perces találata jelentette (0–11).

A nem mindennapi győzelmet a lefújás után Szakál Csaba vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Le a kalappal a csapat összes pályára lépő játékosa előtt! Maximálisan elégedettek voltunk mindenki hozzáállásával, a játékunkban is sok dolog tetszett, ha a helyzeteinket jobb százalékban használjuk ki, nagyobb arányban is győzhettünk volna. Már az első játékrész végén meggyőző különbség volt a két csapat között, ettől függetlenül kértük srácokat, hogy ne engedjenek ki, és produkáljanak még jobb teljesítményt, mint az első negyvenöt percben. Természetesen volt pár hibáink, amelyekkel foglalkozni fogunk, de ezúttal a dicséreté a főszerep. Gratulálunk a fiúknak, mindent megtettek, hogy elhozzuk a három pontot, és ami ennél is fontosabb élvezték a játékot!"

Elitliga U17, nyugati csoport, alapszakasz 1. forduló
Temesvári Banatul Sportiskola – FK Csíkszereda U17 0–11 (0–5)

Temesvár
Gólszerzők: Tóth Pál Előd (5., 33., 63. és 70.), Jakab Krisztián (20., 66. és 74., az utolsót büntetőből), Kulcsár Medárd (38.), Trombitás Dávid (40.), Nagy Botond (56. és 90.)
Sárga lap: Totang Mihai (73.), ill. Györfi Attila (54.)
Banatul: Stefanescu Bogdan (Totang Mihai, 46.) – Reisz Luca, Draghici Raul, Radu Alexandru, Taciuc Gabriel, Condan Ianis (Krutchs Andreas, 46.), Lora Stefan, Mailat Alex (Trofu Andrei, 69.), Munteanu Raul, Prodan Ramon, Puscop Ionut Vezetőedző: Filip Florin
FK Csíkszereda U17: Nagy Krisztián – Keszler Nagy Roland (Lungu Alexandru, 56.), Sas David, Balint Eric, Györfi Attila (Vorga Hunor, 64.), Nagy Loránd (Ambrus Szabolcs, 56.), Erdei Ramon (Varró Richárd, 46.), Trombitás Dávid, Kulcsár Medárd (Nagy Botond, 46.), Tóth Pál Előd, Jakab Krisztián Vezetőedző: Szakál Csaba

Farkas Endre
 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza