Elitliga U17 | Négy kiállítás és döntetlen Kolozsváron

Elitliga U17 | Négy kiállítás és döntetlen Kolozsváron

Mindkét oldalon két-két kiállítást és gól nélküli döntetlent hozott U17-es Elitligás csapatunk vasárnapi, Kolozsvári mérkőzése.

Ifiligás csapatunk után U17-eseink is 0–0-ra végeztek a CFR fiataljai ellen vasárnap délután. Nem éppen hétköznapi módon alakult a találkozó második félideje, amelyet nyolc-nyolc mezőnyjátékossal fejeztek be a felek. A találkozót Benkó Tihamér vezetőedző foglalta össze.

„Tudtuk, hogy kemény, agresszív, leginkább direkt focit játszó ellenféllel fogunk találkozni. Az első félidőben a CFR pontrúgások után veszélyeztetett leginkább, de ugyanúgy nekünk is voltak lehetőségeink. Túl sokat próbálkoztunk magas labdákkal mi is, ezen próbáltunk változtatni a félidőben.

A második félidőben is hasonló maradt a játék képe. Egy kiugratás után ziccerbe került a támadónk, az ellenfél kapusa elütötte, de a bíró sípja néma maradt. Az ekkor kialakult szóváltás során a bíró piros lapot adott nekem is, a pályaedzőnknek is, illetve utólag az ellenfél kapusának. Azonban nem sokáig voltunk többen, egy szabálytalanság utáni lökdösődés, kavarodás után tőlünk kettő, az ellenféltől egy újabb játékost kiállítottak. Ezért 25-30 percig 8 a 8 elleni játék ment a mezőnyben, gólszerzési esély mindkét oldalon volt, de végül maradt a 0–0.

Nyerhető mérkőzés volt, ugyanakkor nyilvánvalóan az egy pont is jobb, mint a semmi egy ilyen kaotikus váló mérkőzés után” – összegzett Benkó Tihamér.

Elitliga U17, nyugati csoport 9. forduló
Kolozsvári CFR – FK Csíkszereda 0–0

Victoria Stadion, Kolozsvár/Szamosfalva
Vezette: Suvar Alexandru Nicolae (Nagyszeben), asszisztensek: Drăgan Adrian Răzvan (Nagyszeben), Nagy Daniel (Medgyes)
Sárga lap: Degan Elin (76.), Domokos Dominik (81.), ill. Colceriu Flavius (52.), Marosi Krisztián (77.)
Kiállítva: Oneț Mihai (56.), Filip Vlad Sorin (68.), ill. Balogh Szilárd (68.), Colceriu Flavius (68.)
Kolozsvári CFR: Oneț Mihai – Filip Vlad, Trif Tudor, Cosontim Gergő, Gneju Raul, Toma Nicolae (Degan Elin, 65.), Pașcalau Darius, Domokos Dominik, Barstan Răzvan (Szucs Emil Paul, 81.), Zuunca Ionuț (Boiti Darius, 59.) Dancu Andrei (Coza Mario, 81.) Vezetőedző: Moldovan Claudiu
FK Csíkszereda: Simon Máté – Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Kárándi Botond, Leczki Norbert, Balogh Szilárd, Iordache Luca, Jakab Krisztián (Zelenák Dávid, 58., László Norbert, 74.), Ilie Mihai (Lázár Magor, 54.), Ilie Luca (Marosi Krisztián, 74.) Vezetőedző: Benkó Tihamér

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza