Elitliga U17 | Szépségdíjas gólok, magabiztos győzelem

Elitliga U17 | Szépségdíjas gólok, magabiztos győzelem

Megszerezte rájátszásbeli második győzelmét U17-es Elitligás csapatunk. Az FC Argeş elleni mérkőzésen nagyszerű gólokkal döntöttük el a három pont sorsát.

A Románia Kupa után a felsőházi rájátszás is az FC Argeş otthonába vezérelte U17-es Elitligás csapatunkat. Jól kezdtük a találkozót a 8. percben szöglet után veszélyeztettünk. A 13. percben László Norbert eresztett meg nagy lövést, Fabiano a léc alól mentett, majd a szögletet követően Szőke Lénárd fejelt veszélyesen. A 28. percben Jakab Krisztián iramodott meg a jobb oldalon és a kifutó kapus fölött a hosszú sarokba emelt (0–1). A szünet előtti percekben Lázár Magor és Iordache Luca játszott össze remekül, előbbi játékos balról a hosszú sarkot lőtte ki a támadás végén (0–2).

A 70. percben egy jobb oldalról elvégzett bedobás után szépítettek a hazaiak. A piros-feketék teljesítményére László Norbert tette fel a koronát kitűnő lövéssel a 72. percben egy labdaszerzést követően (1–3).

Vezetőedzői értékelés később!

Elitliga U17, Play-off 4. forduló
FC Argeş – FK Csíkszereda 1–3 (0–2)

Curtea de Argeş
Vezette: Olaru Constantin Alin, asszisztensek: Costache Marian Silviu, Dumitrascu Andrei Cristian (mindhárman Râmnicu Vâlcea)
Gólszerzők: Mircea Adelin (71.), ill. Jakab Krisztián (28.), Iordache Luca (42.), László Norbert (72.)
Sárga lap: Badea Andrei (19.), ill. Török-Láday Hunor (79.), Bödő Efraim Zoltán (87.), Simon Máté (88.), Kárándi Botond (90+2.)
FC Argeş: Bettini Fabiano – Dimcea Răzvan, Ghiță Andrei, Păduraru Cosmin, Manea Adrian, Mehedințeanu Ștefan, Predescu Luca, Badea Andrei, Pîrvu Yanis, Mircea Adelin Vezetőedző: Ariciu Mihai
FK Csíkszereda: Simon Máté – Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Kárándi Botond, Marosi Krisztián, Leczki Norbert (Demeter Hunor, 90+2.), Iordache Luca (Bödő Efraim Zoltán, 72.), Lázár Magor (Török-Láday Hunor, 72.), Jakab Krisztián (Ilie Luca, 84.), László Norbert (Ilie Mihai, 84.) Vezetőedző: Benkó Tihamér

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza