Elitliga U17 | Visszatérni a győzelem útjára

Elitliga U17 | Visszatérni a győzelem útjára

Igazi rangadó vár U17-es Elitligás csapatunkra, vasárnap a listavezető, száz százalékos Krajovai Universitatea érkezik Csíkszeredába. A győzelem útjára való visszatérés a dobogós hely megtartását jelentené a bajnoki táblázaton.

Három remek győzelmet követően az elmúlt hétvégi, Temesvári Ripensia elleni bajnoki nem sikerült jól a Benkó Tihamér által felkészített U17-es csapatunk számára. A nehéz talajú pályán elszenvedett egygólos vereséggel megtört a gárda kitűnő győzelmi sorozata, ám méltán bízhatunk abban, hogy hazai pályán, saját közönségünk előtt tudunk javítani.

Mindez nem ígérkezik könnyű feladatnak. Vasárnap az a Krajova vendégszerepel a Sportparkban, amely eddig négy alkalomból négyszer győztesen hagyta el a pályát. Mindehhez tekintélyt parancsoló 16-3-as gólkülönbség társul, a legutóbbi játéknapon 6–2-vel intézték el az Aradi UTA remény(ség)eit.

Mi viszont reménykedhetünk abban, hogy a hazai pálya, az ismerős terep és az első három forduló győzelmei erőt adnak tehetségeinknek ahhoz, hogy legyőzzék a listavezetőt. A mérkőzés vasárnap 14 órakor kezdődik a Sportparkban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Szurkoljuk ki együtt az újabb győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza