Elitliga U17 | Újabb hazai diadal a play-offban

A második hazai rájátszás-találkozóját is megnyerte U17-es, elitligás együttesünk.

Elitliga U17 | Újabb hazai diadal a play-offban

A második hazai rájátszás-találkozóját is megnyerte U17-es, elitligás együttesünk. Jakab Krisztián mesterhármast szerzett a Temesvári Ripensia elleni, vasárnapi találkozón.

Az első nagyobb lehetőség Jakab Krisztián előtt adódott a nyitó percekben, majd az első negyed óra végén Deáky Zsombornak kellett lábbal mentenie. A huszadik percig két további kisebb vendéghelyzetet jegyezhettünk fel, ám gólt végül Szakál Csaba fiai szereztek, méghozzá a 23. percben. Mintegy 18 méterről, középről végzett el szabadrúgást Jakab Krisztián. Hetesünk védhetetlenül küldte a labdát a kapu bal oldalába, a vendégek kapusa mozdulni sem tudott (1–0). A 26. percben Tóth-Pál Előd célozta meg a temesvári kaput 20 méterről, ám a próbálkozást biztosan fogta a bánsági hálóőr.

A 32. prcben megdupláztuk az előnyt. A vendégek kapusa futott ki messzire egy hosszú labdára, ám rosszul találta el a labdát, amire lecsapott Jakab Krisztián és jó 25 méterről a kapu közepébe ívelt (2–0). A 39. percben Jakab ívelt remekül Păcuraruhoz a 16-oson belülre, aki nagy helyzetben a kapusba lőtt. A félidőt újabb FK helyzet zárta, a 43. percben Tóth-Pál Előd próbálkozása kerülte el a jobb alsó sarkot.

A második játékrészt Trombitás Dávid lövésével indítottuk, a 17 méterről eleresztett lövése a lábak között eljutott a kapuig, de a vendégkapus zsákmánya lett. Az 58. minutumban Jakab harmadik találatát is megszerezte, két perc múlva pedig a csereként beszálló Kulcsár Medárd volt eredményes (4–0). A 64. percben Tóth-Pál Előd növelte az előnyt közelről (5–0). Hat perccel a vége előtt Ambrus Szabolcs ívelt jobbról remekül a hosszú saroknál érkező Tóth-Pál Elődhöz, aki a háló jobb oldalába fejelt (6–0). A mérkőzést Deáky Zsombor magabiztos védése zárta.

Elitliga U17, play-off, nyugati csoport, 3. forduló
FK Csíkszereda – Temesvári Ripensia 6–0 (2–0)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Ciuraru Roberto (Sepsiszentgyörgy), asszisztensek: Ungvári Levente (Hidvég), Tas Sándor (Sepsiszentgyörgy)
Gólszerzők: Jakab Krisztián (23., 32. és 58.), Kulcsár Medárd (60.), Tóth-Pál Előd (64. és 84.)
FK Csíkszereda: Deáky Zsombor – Balint Eric, Sas David, Györfi Attila (Gáll Péter, 75.), Keszler Roland (Morhan Jonathan, 67.), Păcuraru Luca (Nagy Botond, 67.), Trombitás Dávid (Kulcsár Medárd, 55.), Bödő Efraim Zoltán, Noveli Luca, Tóth-Pál Előd, Jakab Krisztián (Ambrus Szabolcs, 67.) Vezetőedző: Szakál Csaba
Temesvár: Todincă Raul – Moldovan Răzvan, Najap Flavius, Diaconu Răzvan, Polgar Denis, Mircea Tiberiu, Burlacu Alexandru, Ailenei Raul, Garlonța Raul, Dascalu David, Ursu Andrei Vezetőedző: Șunda Aurel

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza