Elitliga U17 | Izgalmas meccsen kaptunk ki

Gólgazdag, remek iramú, színvonalas mérkőzést játszott U17-es csapatunk a listavezető Universitatea Craiova gárdájával.

Elitliga U17 | Izgalmas meccsen kaptunk ki

Gólgazdag, remek iramú, színvonalas mérkőzést játszott U17-es csapatunk a listavezető Universitatea Craiova gárdájával, amelynek végén az olténiaiak örülhettek.

A második percben igazi hidegzuhannyal kezdődött a találkozó számunkra, a vendégek egy gyors akció végén vezetést szereztek, Găină volt eredményes közelről (0–1). Az első negyed óra elteltével több lehetőségünk is adódott az egyenlítésre, ám nem sikerült a hálóba juttatni a játékszert. Sas David előtt adódott a legnagyobb helyzet, ám öt méterről a bal kapufa mellé durrantott. A 27. percben Deáky Zsombor mutatott be nagy védést a jobb felső saroknál. A 29. minutumban Păcuraru veszélyeztetett, egy perc elteltével Noveli Luca lőtt veszélyesen, Glodean a léc fölé paskolta a labdát. A szünethez közeledve kicsit leült a meccs, az eredmény pedig ennek megfelelően nem változott félidőig.

A második játékrész első percei a Craiova fölényével teltek, és ahogy az első 45 perc kezdetén, ezúttal is gyors találattal sokkolták Szakál Csaba fiait. Az 53. percben az öt és feles jobb oldali sarkától Gașpăr Florin lőtt  hálóba Deáky lábai között (2–0). Lendületben maradtak a vendégek, az 55. minutumban Deáky mutatott be remek védést. Két perc elteltével sikerült a szépítés, Noveli adott be a bal oldalról középre, Tóth-Pál Előd remekül lőtte ki a bal alsó sarkot (1–2). Csaknem postafordultával érkezett a válasz, Deáky mentett remekül lábbal. Fél órával a vége előtt újra két gólosra növelte előnyét a Craiova, Găină a bal oldalon kapott jó átadást, betört a 16-oson belülre és kilőtte a hosszú sarkot (1–3). A 74. percben Bödő csökkentette a hátrányt, miután rendkívül látványos találatot szerzett, balról a 16-os vonaláról védhetetlenül tekert a bal felső sarokba (2–3). A 79. percben Endrödi Erik lábában volt az egyenlítés, ám nem tudott jó helyzetből igazán veszélyesen kapura lőni.

A zárkózó találatunk után Deáky két remek védéssel tartotta az eredményt, majd Sas David fejelt a felső kapufára egy jobb oldalról elvégzett szögletet követően. Nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, ám a legnagyobb lehetőségek is kimaradtak, míg a másik oldalon szintén adódtak még nagy helyzetek, ám az eredmény nem változott, maradt az egygólos vendégsiker.

Elitliga U17, play-off, nyugati csoport, 7. forduló
FK Csíkszereda – Universitatea Craiova 2–3 (0–1)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Pîrîu Dragoș (Curtea de Argeş), asszisztensek: Bălan Gheorghită (Piteşti), Ionescu Mihai Marian (Bradu)
Gólszerző: Tóth-Pál Előd (57.), Bödő Efraim Zoltán (74.), ill. Găină Dragoș (2., és 60.), Gașpăr Florin (53.)
Sárga lap: Györfi Attila (31.), Trombitás Dávid (47.), Bödő Efraim Zoltán (48.), ill. Găină Dragoș (31.), Chifa Robert (37.), Luță Teodor (85.)
FK Csíkszereda: Deáky Zsombor – Juhos Gábor, Sas David, Györfi Attila (Erdei Ramon, 85.), Keszler-Nagy Roland (Balint Eric, 66.), Bödő Efraim Zoltán, Păcuraru Luca, Trombitás Dávid (Kulcsár Medárd, 58.), Noveli Luca (Endrödi Erik, 58.), Tóth-Pál Előd, Jakab Krisztián Vezetőedző: Szakál Csaba
Craiova: Glodean Alexandru – Pancu Mario, Popescu Andrei, Bușe Bogdan, Gașpăr Florin, Popescu Eric, Petculescu Robert, Chifa Robert (Ciolacu Constantin, 69.), Bușa Florin (Bălai Mihai, 83.), Luță Teodor (Mitrița Mario, 88.), Găină Dragoș Vezetőedző: Vrăjitoarea Bogdan

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza