Elitliga U17 | Zárásként gólgazdag pontosztozkodás az UTA ellen

Döntetlennel végződött U17-es, elitligás csapatunk bajnoki szereplése. A fiúk a nagy rivális, az elődöntőbe jutott Aradi UTA ellen játszottak gólgazdag mérkőzést vasárnap kora délután.

Elitliga U17 | Zárásként gólgazdag pontosztozkodás az UTA ellen

Döntetlennel végződött U17-es, elitligás csapatunk bajnoki szereplése. A fiúk a nagy rivális, az elődöntőbe jutott Aradi UTA ellen játszottak gólgazdag mérkőzést vasárnap kora délután.

Nagy lendülettel kezdtek a csapatok a vasárnap kora délutáni, play-off csoportkör-záró találkozón. Bár Szakál Csaba együttese számára az utolsó előtti fordulóban eldőlt, hogy nem jutnak be az elődöntőbe, Trombitás Dávidék szerettek volna szépen elköszönni a bajnokságtól és a hazai pályától. Az első 45 perc során az FK előtt adódott több gólszerzési lehetőség, ám a vedégek tudtak betalálni az első fél óra elteltével (0–1).

Fölényünket a második játékrész elején tudtuk gólra váltani Păcuraru Luca révén, majd nagy erőket mozgósítottunk a vezetés megszerzéséért (1–1). A kitámadásnak megfizettük az árát, a hajrához közeledve több veszélyes ellentámadást vezetett az UTA, amelyek közül az egyik góllal végződött a 81. percben (1–2). A lefújás előtt három perccel Pacuraru Lucát buktatták büntetőt érően, az ítéletvégrehajtó  maga a sértett volt, aki rendkívül higgadtan helyezett a hálóba (2–2). Az izgalmaknak azonban még nem volt vége, a középkezdés után a bal oldalon futó vendégtámadás végén a Deáky Zsombor fölött átemelt labda a menteni igyekvő Morhan Jonathan lábáról végódott a bal felső sarokba (2–3). A slusszpoén azonban a miénk volt, Păcuraru Luca harmadik, ragyogó találatával döntetlenre mentettük a mérkőzést (3–3).

Szakál Csaba együttese a play-off nyugati csoportjának harmadik helyén végzett.

Elitliga U17, play-off, nyugati csoport, 10. forduló
FK Csíkszereda – Aradi UTA 3–3 (0–1)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Ștef Claudiu, asszisztensek: Cozma Alexandru, Cherteș Cristian Marius (mindhárom Marosvásárhely)
Gólszerzők: Păcuraru Luca (52. és 88. és 90+2., a második büntetőből), ill. Huc Dario (34.), Vlad Mario (81.), Morhan Jonathan (90., öngól)
Sárga lap: Luca Noveli (74.)
FK Csíkszereda: Deáky Zsombor – Keszler-Nagy Roland, Sas David, Györfi Attila, Morhan Jonatha, Bödő Efraim Zoltán, Păcuraru Luca, Kulcsár Medárd, Endrödi Erik (Luca Noveli, 68.), Tóth-Pál Előd, Trombitás Dávid Vezetőedző: Szakál Csaba
Arad: Plesca Dan – Nițu Ianis, Marinescu Rareș, Groza Vladimir, Ștef David, Indreica Luca, Chiș Alexandru, Popa Leca, Huc Dario (Năgulean Luca, 83.), Calota Alessio, Crainic Alexandru Vezetőedző: Pecuț Mihai 

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza