Események | Amigo Kupa U17 | Nem bírt egymással a Puskás Akadémia és a TSC

Gól nélküli döntetlenre végződött a péntek délutáni Puskás Akadémia FC – Topolya találkozó az Amigo Kupa harmadik napján. A döntő első résztvevője a PAFC, a TSC az ötödik helyért játszhat.

Események | Amigo Kupa U17 | Nem bírt egymással a Puskás Akadémia és a TSC

A torna eddigi legmelegebb napja köszöntött a résztvevő csapatokra. A délutáni első találkozón, a Puskás Akadémia és a Topolyai TSC tűző napsütésben, hatalmas hőségben lépett pályára.

Az már a találkozó előtt tudott volt, hogy a magabiztos győzelemmel kezdő felcsútiaknak akár egy kis különbségű vereség is a döntőbe jutást jelenthette, hiszen plusz hármas gólkülönbségükkel szemben a csoport második helyén álló Eszék plusz eggyel állt a játéknap előtt. A szlavóniaiak pedig már lejátszották a csoportmeccseiket, így nem gyarapíthatták pontjaik számát. Ráadásul az egymás elleni eredmény is a Puskás malmára hajtotta a vizet. A Topolya a becsület-pontjaiért küzdhetett, miután az első mérkőzésükön két találattal alulmaradtak az Eszékkel szemben.

Puskás támadásokkal indult a mérkőzés, ám különösebb helyzetek nélkül csordogált a játék. Néhány veszélyesnek mondható támadást feljegyezhettünk mindkét oldalon, ám pontatlanok voltak a befejezések, így nem okozott meglepetést a játék képe alapján az első félidő végén a gól nélküli döntetlen.

A második negyven perc sem hozott gyökeres változást, a Topolya igyekezett bevinni a vezető taláatot, ám a legnagyobb helyzetekben sem választottak jó megoldásokat a bácskaiak. Néhány sárga lap kiosztásra került, amit betudhatunk a melegben némileg idegesebb játékosoknak az egyébként sportszerű találkozón.

A Puskás Akadémia készülhet a szombati, 17 órakor kezdődő döntőre, amelyet a városi stadionban játszanak. A sárga-kékek ellenfele a péntek esti FK Csíkszereda – DAC mérkőzés győztese lesz.

VI. Székelyföld Amigo Nemzetközi Ifjúsági Labdarúgó Torna, 3. nap
Puskás Akadémia FC – Topolyai TSC 0–0

FK Sportpark, B pálya
Puskás Akadémia: Orosz János, Kenéz Kristóf, Szűcs Szilárd, Budai Attila, Cserkúti Zsolt, Somogyi Ádám, Vitályos Viktor, Miskolczi Domokos, Lukács Viktor, Magyarics Erik, Tyschuk Atrem Vezetőedző: Laczkó Zsolt
Topolya: Simic Milovan – Vuk Zelenovic, Öreg Dominik, Janko Mitrovic, Nemenja Pakaski, Merio Nedjhedjesi, Mester István, Vojin Veskovic, Szabó Márk, Vesilijevic Veljko, Simic Milovan, Matija Popovic Vezetőedző: Nemanja Miljanovic

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza