Események | Hatodik hely az FC Košice CUP-on

A mögöttünk álló napokban az FC Košice CUP 2024 elnevezésű nemzetközi utánpótlás-tornán szerepelt Kassán a Székelyföld több településéről verbuvált vegyes csapat. Az FK Csíkszereda mezét viselő gárda huszáros hajrával a hatodik helyet szerezte meg. Az FK-t három játékos képviselte.

Események | Hatodik hely az FC Košice CUP-on

A mögöttünk álló napokban az FC Košice CUP 2024 elnevezésű nemzetközi utánpótlás-tornán (U11) szerepelt Kassán a Székelyföld több településéről verbuvált vegyes csapat. Az FK Csíkszereda mezét viselő gárda huszáros hajrával a hatodik helyet szerezte meg. Az FK-t három játékos képviselte.

Nemzetközi torna helyszíne volt a kassai Vyšnom Opátskom sportközpont a mögöttünk álló napokban. A megmérettetésen az FK Csíkszereda színeiben vett részt egy csíkszeredai, székelyudvarhelyi, gyergyószentmiklósi és szentegyházi kis focisokból álló vegyes csapat. A srácok Kerekes Szabolcs és a székelyudvarhelyi Kis Lajos vezetésével küzdöttek a helyezésekért.

A házigazdákon kívül a szlovákiai klubokat az FC Tatran Prešov (Eperjes), a CFT Academy, a KFC Komárno (Révkomárom) és az FK Spišská Nová Ves (Szepesvár) képviselte, Magyarországról a Kisvárda LA, a Diósgyőri VTK, az FC Barca Academy és a Puskás Akadémia csapatai érkeztek, míg Erdélyből az FK Csíkszereda vett részt.

A csoportmeccseket egy-egy győzelem és döntetlen mellett két vereséggel zárták a srácok, a 6-10. helyezésekért folyó rájátszásban három győzelem mellett egyszer kellett vesztesként levonulni a pályáról. Mindez összesítésben a hatodik helyhez volt elég. A csapat legjobbjának a székelyudvarhelyi Gellér Zsombort választották.

Az FK Csíkszereda eredményei
Csoportmeccsek

FC Košice – FK 3–2
KFC Komárno – FK 0–2
FK – DVTK 1–1
FK – Puskás Akadémia 0–1
Rájátszás 6-10. helyért
FK – CFT Akademy 2–3
FK – FK Spišská Nová Ves 5–0
FK – KFC Komárno 2–1
FK – FC Tatran Prešov 4–1

Végeredmény
1. FC Košice
2. FC Barca Academy
3. DVTK
4. VLA Kisvárda
5. Puskás Akadémia
6. FK Csíkszereda
7. CFT Akademy
8. FK Spišská Nová Ves
9. KFC Komárno
10. FC Tatran Prešov

A hatodik helyezett csapat névsora: Nagy Bálint, Gál Zsombor, Mátyás Ádám, Gellér Zsombor, Bartha Zalán, Tarcsfalvi Zalán, Hodgyai Magor, Simó Máté, Hermann Károly, Lukács Gellért, Csiszer Botond, Páll Dávid, Márton Zsombor, Gergely Zalán Edzők: Kerekes Szabolcs, Kis Lajos

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza