Események | Idén is részt vettünk a Lábbusz-programban

A csíkszeredai városháza felkérésére felnőtt, női csapatunk futballistái egy héten keresztül részt vettek a Lábbusz programban.

Események | Idén is részt vettünk a Lábbusz-programban

A csíkszeredai városháza felkérésére felnőtt, női csapatunk futballistái egy héten keresztül részt vettek a Lábbusz programban. A keret hét tagjai nagy lelkesedéssel és felelősségérzettel kísérték iskolába a gyerekeket.

Klubunk időről-időre igyekszik kivenni a részét társadalmilag fontos feladatokból. Ennek a társadalmi felelősségvállalásnak szép példája, hogy december első napjaiban, a csíkszeredai városháza felkérésére, egy héten keresztül kísérnek iskolába diákokat felnőtt szuperligás női csapatunk keretének tagjai.

Így az elmúlt tanévhez hasonlóan idén is kivesszük a részünket a csíkszeredai Lábbusz/Pedibus programból. Az elmúlt héten szuperligás, felnőtt női csapatunk tagjai gondoskodtak arról, hogy a projektben részt vevő gyerekek biztonságban eljussanak az iskolába reggelente. A lányok Szent Miklós napjáról sem feledkeztek el és Mikulás alkalmából meg is ajándékozták a kis "utasokat"

A projektben részt vevő csapattagok: Abos Bianka, Balázs Eszter, Magyarics Zoé, Nagy Noémi, Nyéki Anna, Péter Alexandra, Péter Kinga.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza