Események | Kisvárdán az U14-es fiúk

Események | Kisvárdán az U14-es fiúk

Péntektől vasárnapig a Szomszédvár Kupa elnevezésű U14-es utánpótlás labdarúgó tornán vesz részt U14-es fiúcsapatunk Kisvárdán.

Az FK Csíkszereda U14-es fiúcsapata is részt vesz a Kárpát-medencei Akadémiák Rendszeréhez tartozó klubok számára kiírt kisvárdai Szomszédvár-kupán. A péntektől vasárnapig tartó viadalon összesen nyolc csapat szerepel. Az anyaországot a rendező Várda LA mellett a korosztály honi legjobbjai közé tartozó Puskás Akadémia FC képviseli.

A határokon túlról a szintén házigazdának tekinthető Munkács FA, továbbá a Dunaszerdahelyi AC és a Kassai FC, az FK Csíkszereda, a Topolya SC, az NK Eszék futballista-növendékei vesznek részt a viadalon.

A résztvevőket négyes csoportokba osztották, a kvartetteken belül péntek-szombati körmérkőzés dönt a sorrendről, ami alapján a csapatok vasárnap helyosztókat vívnak a másik ágon azonos pozícióban záró riválissal. A torna döntőjének vasárnap 1 órakor a Várkerti Stadion ad otthont. A finálé után jutalmazzák a viadal legjobbjait, egyéni különdíjakat is odaítélnek.

Csoportbeosztás:
A csoport: Várda LA, Dunaszerdahelyi AC, Topolya SC, FK Csíkszereda
B csoport: Puskás Akadémia FC, NK Eszék, Munkács FA, Kassai FC

A menetrend:
Péntek

14.15: megnyitó
15.00: Várda LA – Topolya, DAC – Csíkszereda
16.30: Puskás Akadémia–Munkács, Eszék – Kassa
Szombat
11.00: Várda LA–DAC, Topolya–Csíkszereda
12.30: Puskás Akadémia–Osijek, Munkács–FC Kosice
16.00: Várda LA–Csíkszereda, Topolya–DAC
17.30: Munkács–Osijek, Puskás Akadémia–FC Kosice
Vasárnap
11.00: a 7. helyért
11.00: az 5. helyért
14.30: a 3. helyért
16.00: döntő
17.30: ünnepélyes eredményhirdetésHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza