Események | Kiválasztót tartottunk

Csaknem negyven fiatal vett részt a Székelyföld Labdarúgó Akadémia tehetségkutató, kiválasztó folyamatának második állomásán Csíkszeredában hétfőn. 

Események | Kiválasztót tartottunk

Csaknem negyven fiatal vett részt az FK Csíkszereda Székelyföld Labdarúgó Akadémia tehetségkutató, kiválasztó folyamatának második állomásán Csíkszeredában hétfőn. 

Hétfőn tartotta az FK Csíkszereda Székelyföld Labdarúgó Akadémia (SZLA) annak a válogató folyamatnak a második állomását, amely a 2009/2010-es születésű fiatalokat szólította meg. Az SZLA akadémiai rendszerének alközpontjainak, a nyugati és a közép-erdélyi régióból egy korábbi alkalommal legtehetségesebbnek ítélt labdarúgói látogattak Csíkszeredába, hogy számot adjanak fizikai és technikai felkészültségükről.

A délelőtti fizikai felmérések során sprintek, szlalomok, labdavezetések, ugrások során kellett teljesíteniük a fiataloknak, délután pedig egymás között játszottak tesztmérkőzéseket a három csapatra osztott labdarúgó-tehetségek. A kiválasztó folyamat utolsó állomását májusban tartják meg szakembereink. Ezt követően derül ki, kik lesznek azok,akik az ősztől U15-ös akadémiai csapatunkban bizonyíthatnak.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza