Események | Női labdarúgóink 2023 legjobbjai között

Fantasztikus elismerésben részesült klubunk Csíkszereda Városháza Az év sportolója 2023 gáláján! Felnőtt női együttesünk lett az év legjobb csapata, az utánpótlás-gárdák között pedig az U15-ös lányok végeztek az élen.

Események | Női labdarúgóink 2023 legjobbjai között

Fantasztikus elismerésben részesült klubunk Csíkszereda Városháza Az év sportolója 2023 gáláján! Felnőtt női együttesünk lett az év legjobb csapata, az utánpótlás-gárdák között pedig az U15-ös lányok végeztek az élen. A lányok jelenlegi, illetve volt vezetőedzői pedig az év legjobb szakembereinek járó díjat vehették át.

Szerdán kora este szervezte meg Csíkszereda Városháza Az év sportolója 2023 díjátadó gálát. Az eseményen klubunk női szakosztálya révén voltunk érdekeltek, nagy örömünkre és büszkeségünkre a felnőtt csapatok között szuperligás lányaink, míg az utánpótlás-együttesek között az U15-ös lányok végeztek az élen a szakmai kuratórium döntése alapján! Ugyanakkor szintén elismerést kaptak a díjazott gárdákat felkészítő szakembereink is, Portik Helga és Szőcs Renáta lett a legjobb az utánpótlás-csapatok edzői között, míg a felnőtteket 2023 márciusáig irányító Albu László és Gál Ervin szintén az év edzője díjat vehetett át a csapatsportokat tekintve.

Mint emlékezhetünk, Antal Anitáék első szuperligás évadukban a bajnokságban negyedik helyen végeztek, míg a Románia Kupában szintén bejutottak a legjobb négy csapat közé. Az U15-ös együttesünk 2022 után 2023-ban is bejutott az országos bajnokság négyes döntőjébe, ahol a dobogós helyezés ugyan nem jött össze, ám a tavalyi, hazai pályán megvívott play-off találkozókra méltán lehetünk büszkék. A felnőttek mezőnyében a most futó bajnokságban is eséllyel pályázunk a felsőházi rájátszásra, míg az U15-ösök száz százalékos teljesítménnyel állnak az Elitliga 3. csoportjának élén.

Gratulálunk minden FK-s díjazottnak!

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza