Események | Ötödik alkalommal szerveztek szurkolói tornát a Lokálpatrióták

Ötödik alkalommal szervezte meg focitornáját a Lokálpatrióták szurkolói csoport. A megmérettetésen a hazai foci- és hoki hívek mellett Sepsiszentgyörgyről, Székelyudvarhelyről és Magyarországról, Székesfehérvárról is érkeztek csapatok.

Események | Ötödik alkalommal szerveztek szurkolói tornát a Lokálpatrióták

Újra, immár ötödik alkalommal gyűjtötte össze a leglelkesebb, baráti szurkolótáborok képviselőit a Lokálpatrióták. Tamás László "Egér" által vezetett csoportosulás "focis szekciója" a negyedik helyen végzett a hajnalig tartó közös mulatsággal végződött megmérettetésen.

Szombaton zajlott a Lokálpatrióták csoport hagyományos szurkolói focitornája az FK Csíkszereda stadionja melletti sátortetős műfüves pályán. A szervezők, Tamás László "Egérrel" az élen hat gárda részvételére számíthattak. A hazai foci-drukkerek mellett külön csapatot alkottak a csíkszeredai jégkorong-hívek (Sportklub). Rajtuk kívül itt voltak Székelyudvarhelyről a helyi sport leghangosabb támogatói, Sepsiszentgyörgyről érkeztek a Sepsi SIC kosárlabda-csapatának támogatói, valamint a Transylvanian Fanatics (TF18) képviselői. Magyarországról a Videoton FC rajongói léptek pályára.

A szervező Lokálpatrióták, jó szokásához híven, alaposan, minden részletre odafigyelve szervezte meg a kitűnő hangulatban zajló tornát. A nagy hőségben sem szenvedtek hiányt semmiben a csapatok. A mérkőzések és a díjazás után is együtt maradtak a szurkolók és Csomortánban hajnalig tartó közös mulatsággal mélyítették az évek óta tartó barátságot.

Szép volt, Fiúk! Találkozunk a lelátókon!

V. Szurkolói Kupa, eredmények
Csoportmeccsek
A csoport
Székelyudvarhely – TF18 1–0
Székelyudvarhely – Sepsi SIC 1–1
TF18 – Sepsi SIC 1–0
B csoport
Lokálpatrióták – Sportklub 3–1
Lokálpatrióták – Videoton 3–1
Sportklub – Videoton 3–1
Elődöntők
Sportklub – Székelyudvarhely 0–1
Lokálpatrióták – TF18 0–2
Az 5. helyért
Sepsi SIC – Videoton 2–0
A 3. helyért
Lokálpatrióták – Sportklub 1–2
Döntő
TF18 – Székelyudvarhely 0–0, büntetők után tornagyőztes a Székelyudvarhely.

Az V. Szurkolói Torna végeredménye
1. Székelyudvarhely
2.Transylvanian Fanatics
3. Sportklub 
4. Lokálpatrióták
5. Sepsi SIC
6. Videoton

A Lokálpatrióták csapata: Biró Zsolt, Tamás László, Tamás Ferenc, Xantus Zsolt, Magyari Lehel, Csomortáni Gál László, Bálint Szabolcs, Máté Zsolt, Galaczi Tibor, Baranyai Béla, György Levente, Ürmösi Hunor, Kővári Zsolt
 

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza