Események | Sikerrel szerepeltünk a III. Partiumi Focitornán

Események | Sikerrel szerepeltünk a III. Partiumi Focitornán

Egy-egy első, második és harmadik helyezéssel tértek haza Krasznáról korosztályos csapataink. A III. Partiumi Focitornán két korosztályban három gárda lépett pályára az FK Csíkszereda képviseletében.

Harmadik alkalommal szervezték meg az elmúlt hétvégén krasznai alközpontunkban a Partiumi Focitornát. Ebben az évben három csapatunk képviselte a piros-fekete színeket. Az U13-as korosztályban két csapattal vettünk részt, itt léptek pályára U12-eseink is. Rajtuk kívül az U11-esek mezőnyében szerepeltek a csíki fiatalok.

Eredmények U13

Az U13-as mezőnyben pályára lépő U12-esek három győzelemmel és egy döntetlennel abszolválták a szombati csoportmeccseket. A vasárnapi elődöntőben büntetőkkel maradtak alul a fiatalok az Újpest csapatával szemben, majd a bronzmeccsen a Zilah elleni 3–0-s győzelemmel vigasztalódhattak. Az U13-asok hasonló mérleggel jutottak túl a csoportmeccseken, majd a Zilah elleni elődöntőt is sikerrel vették. A döntőben a fiúk nemes bosszút álltak az Újpest fiataljain és megszerezték a tornagyőzelmet.

Csoportmeccsek:
Fk Csíkszereda U12 – Sepsi OSK 2–0
FK Csíkszereda U13 – FK Kraszna 3–0
FK Csíkszereda U12 – Kolozsvári Viitorul 2–1
FK Csíkszereda U13 – Erdőszentgyörgy 2–0
Zilah – FK Csíkszereda U12 1–1
Mihályfalva – FK Csíkszereda U12 0–1
Újpest – FK Csíkszereda U13 0–1
Szépvízi MÜ – FK Csíkszereda 1–1
Elődöntők:
FK Csíkszereda U13 – Zilah 2–0
FK Csíkszereda U12 – Újpest 0–0 (büntetőkkel 2–3)
A harmadik helyért:
FK Csíkszereda U12 – Zilah 3–0
Döntő:
FK Csíkszereda U13 – UTE 2–1

A tornagyőztes csapat névsora: Kajtár András, Lukács Gergő, Lukács Bence, Szávuly Balázs, Baló Bence, Máthé Szabolcs, Keresztes Tamás, Antal Csanád, Hella Fehér Dániel, Rusu Márk, Ambrus Lukács, Biró Botond, Győrffy Bence

Gólkirály: Biró Botond
A torna legjobb játékosa: Győrffy Bence

A harmadik helyen végzett U12-es csapat névsora: Bajkó Miklós, Csató Kovács Máté, Deák Kristóf, Ferencz Kristóf, Fogas Dominik, Forró Patrik, Girbea Alex, Kelemen Ákos, Keresztes Kevin, Kiss Hunor, Marucza Kristóf, Sípos Tamás, Szabó Ákos

Eredmények U11

Az U11-es csapatunk a döntőig száz százalékos teljesítménnyel jutott el. Az aranyéremért vívott csatában az Újpest együttese jobbnak bizonyult.

Csoport mérkőzések:
Zilah  – FK Csíkszereda  1–2
FK Csíkszereda  –Kolozsvári Juniorul 4–0
FK Csíkszereda  – Szászrégen   9–0
Csíkszentmihály –  FK Csíkszereda  2–8
Elődöntő:
FK Csíkszereda – Érmihályfalva 6–0
Döntő:
FK Csíkszereda – Újpest 2–5

Az ezüstérmes csapat tagjai: Antal Zalán, Ábrahám Ábel, Ábrahám Áron, Matei Darius, Bâlbâe Robert, Becze Balázs, Benő Ádám, Brugger Péter, Benkes András, Ilyés Gergő

A megmérettetésen az U11-esek sátorban játszottak, 5+1-es felállással, míg az U12-es és U13-as csapataink szabadtéri műgyepen léptek pályára 8+1-es felállással. A tornán elért eredmények alapján ismét Csíkszeredába került a torna vándorkupája. A trófeát minden évben a legsikeresebb, legtöbb pontot szerző gárda viheti haza és őrizheti egy éven át.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza