Események | U12-es ezüst Brassóból

A döntőig menetelt U12-es fiúcsapatunk a Brassóban megrendezett Enjoy Cup elnevezésű, nemzetközi utánpótlás-tornán.

Események | U12-es ezüst Brassóból

Három napos nemzetközi futball-tornán vett részt az elmúlt hétvégén az Incze Tibor által felkészített U12-es fiúcsapatunk. A fiatalok nem vallottak szégyent, a döntőig meneteltek, végül ezüstéremmel zárták a tornát.

Az FK Csíkszereda színeiben pallérozódó legfiatalabb gyermekcsapatok közül az új szezonban az U12-es együttes mutatkozott be elsőként. Incze Tibor tanítványai Brassóba utaztak, ahol az Enjoy Cup nevet viselő nemzetközi labdarúgó-tornán szerepeltek. Mint az eseményt követő értékelésében a vezetőedző honlapunknak elmondta, nagy múltú eseményről van szó, amelyet 15. alkalommal szerveztek meg. 

"A srácok kitűnően helyt álltak a nagyon erős mezőnyben, és megszerezték az ezüst érmeket. Habár nemrég kezdtük el a felkészülést, a várakozáson felül teljesítettek a srácok. Kiegyensúlyozott csoportkör után jutottak az elődöntőbe. Itt a torna talán legszebb mérkőzése következett, óriási csatában múltuk felül a Bukaresti Rapid csapatát. A döntőben a csoportkörből már ismerős csapat várt ránk. Egy iramos, pörgős első félidő után 2–1-re vezettek. A második játékrészben úgy fizikailag, mint taktikailag fölénk kerekedtek, két, egyenlő erőt képviselő sorukkal magabiztos és megérdemelt győzelmet arattak. 

A fejlődésünk szempontjából nagyon hasznos torna volt, rengeteg hiányosságunk felszínre került, bőven van javítani- és tanulnivalónk" - összegzett Incze Tibor.

Az FK Csíkszereda eredményei
Csoportmeccsek

FK Csíkszereda – Bukaresti Junior 1–1
FK Csíkszereda – Kinder Târgoviște 1–0
FK Csíkszereda – FC Judeide (izraeli) 4–0
FK Csíkszereda – Brassói Celta 5–0
FK Csíkszereda – Bukaresti New Star 0–2
Elődöntő
FK Csíkszereda – Bukaresti Rapid 1–0
Döntő
FK Csíkszereda – Bukaresti New Star 1–6

A résztvevő keret: Antal Zalán, Ábrahám Ábel, Ábrahám Áron, Matei Darius, Bâlbâe Robert, Becze Balázs, Benő Ádám, Benedek Bálint, Benkes András, Brugger Péter, Ilyés Gergő, Ignácz Iván, Kozma Gergő Vezetőedző: Incze Tibor

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza