Felkészülés | A Versec U17-eseivel mérkőztek

Első felkészülési mérkőzését vívta pénteken délután a szerbiai Versecen edzőtáborozó U16-os, elitligás együttesünk.

Felkészülés | A Versec U17-eseivel mérkőztek

Első felkészülési mérkőzését vívta pénteken délután a szerbiai Versecen edzőtáborozó U16-os, elitligás együttesünk. Szász Ferenc tanítványai a házigazda OFK Versec U17-es együttesével játszottak, a 3x45 perces mérkőzés 3–3-as döntetlenre végződött.

A mérkőzésről Szász Ferenc vezetőedző számolt be honlapunknak:

"Az első mérkőzést a helyi Versec U17- es csapata ellen játszottuk. Egy nagyon erős, gyors és elég agresszív csapat ellen próbáltuk meg a mi saját játékunkat játszani. Sok esetben a fizikum megakadályozott bennünket a játék továbbépítésében és több alkalommal tudtak leütközni minket. Az első húsz percben inkább ellenfelünk irányította a mérkőzést, de utána már hozzá tudtunk szokni a kemény párharcokkal tűzdelt mérkőzéshez és onnan már inkább a mi akaratunk érvényesült, egy szép Kárándi góllal a vezetést is meg tudtuk szerezni.

A második játékrészben is inkább a mi akaratunk érvényesült, ekkor már a támadásaink jó részében alakítottunk ki helyzeteket. Ugyanakkor a gyors és kemény ellenfél is próbálkozott, sikerült is nekik az egyenlítés. A 62. perben cserélt az ellenfél is és mi is. Ekkor már érezhetően ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni és ez már gólban is megmutatkozott. Nyitra Szabolcs szép góljával újra vezetést tudtunk szerezni és a további helyzeteink is megvoltak.

A harmadik harmadban pedig folytatódott a helyzetek kialakítása, de sajnos ki is hagytuk ezeket. Ugyan Ioó Edvin góljával vezettünk újra, de a kihagyott helyzeteket egy elcselezett és vesztett labda utáni kontrából meg is büntette az ellenfél. Így maradt a 3–3-as döntetlen. Összességében egy jó iramú mérkőzést tudtunk játszani egy erős, egy évvel idősebb csapat ellen"

Felkészülési mérkőzés
OFK Versec U17 – FK Csíkszereda U16 3–3

Versec (Szerbia)
Az FK gólszerzői: Kárándi Roland, Nyitra Szabolcs, Ioó Edvin
FK Csíkszereda U16: Forgács Csaba (Antonucci Michele, László Eduárd) – Kovács Dávid, Papp György, Halász Balázs, Bekő Kristóf, Erdei Ramon, Petran Norbert, Brugger Dániel, Dande Erik, Kárándi Roland, Antal Hunor
A 67. perctől: Iosif Cristian, Kertész Márk, Papp György, Kozma Krisztián, Erdei Ramon, Mózes Ádám, Nyitra Szabolcs, Szép Dávid, Ioó Edvin, Gál Áron Vezetőedző: Szász Ferenc

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza