Felkészülés | Elitliga U15 | Győzelemmel hangoltak a szezonkezdetre

Győzelemmel zárta a felkészülési találkozók sorát U15-ös, elitligás fiú együttesünk. Ubrankovics Zoltán csapata a Marosszentgyörgyi Kindert fektette két vállra. szombaton indul a bajnokság.

Felkészülés | Elitliga U15 | Győzelemmel hangoltak a szezonkezdetre

A Marosszentgyörgyi Kinder fiataljai ellen lépett pályára U15-ös,elitligás fiúcsapatunk a hétvégén. A fiúk egy gólos győzelemmel hangoltak a szombati szezonrajtra.

Szombaton az ACS Petrolul 52 együttese érkezik Csíkszeredába, ezzel a találkozóval elkezdődik az U15-ös fiúk számára a bajnokság. A bajnoki rajt előtti utolsó gyakorló-meccsen a Marosszentgyörgyi Kinder ellen aratott győzelmet a csapat. A találkozót Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Ezen a mérkőzésen azok a játékosok játszottak többet, vagy végig, akik a topolyai tornán keveset szerepeltek, illetve ez a mérkőzés lehetőséget adott arra, hogy felmérjük, ki milyen egyéb poszton tud helyt állni a következő héten induló bajnokságban. A torna és ez a mérkőzés megmutatta, hogy hol kell finomítani a játékunkat, hogy kevésbé legyünk sebezhetők és sikeresebbek legyünk elöl. Maga a mérkőzés kiegyensúlyozott volt, az utolsó tíz percben harcmodor-váltással és személyi összetétel-változással megfordítottuk a mérkőzést és egy sikeres edzőmérkőzéssel hangolódtunk a bajnoki mérkőzésre".

FK Csíkszereda – Marosszentgyörgyi Kinder 3–2 (1–1)
Az FK gólszerzői: Bíró Artúr, Catrinoi Sebastian, Boros Árpád
FK Csíkszereda: Karda Hunor (Szakács Tamás, György) – Turça Dragoș, Kovács Erik (Orbán), Ferencz Dávid, Bencze Lóránd (Bíró Botond) – Sajgó Kristóf (Bíró Artur, Keresztes Tamás), Nyegre Kund (Ilyés Máté), Păcuraru David, Boros Árpád, Vass Norbert (Máthé Apor, Prezsmer Viktor), Catrinoi Sebastian

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza