Felkészülés | Elsőként liga 2-es csapatunk áll munkába

​​​​​​​Bár a pontvadászatok téli szünet utáni újraindulására még várni kell, a felnőtt és akadémiai csapataink számára lassan véget ér a pihenő időszaka.

Felkészülés | Elsőként liga 2-es csapatunk áll munkába

Bár a pontvadászatok téli szünet utáni újraindulására még várni kell, a felnőtt és akadémiai csapataink számára lassan véget ér a pihenő időszaka. Elsőként, a bajnokságot február 24-én folytató, liga 2-es, férfi együttesünk vág neki a felkészülésnek.

Magashegyi- és törökországi edzőtábor is szerepel felnőtt, férfi együttesünk felkészülési programjában. Ilyés Róbert legénysége január 8-án találkozik újra, az előírt egészségügyi vizsgálatokat követően, január 10-étől, pedig magashegyi edzőtáborozás vár a fiúkra Hargitafürdőn.

Edzőmeccsek januárban

Január 17-e után hazai környezetben folytatódik a felkészülés egészen 30-áig. Ez idő alatt már két edzőmérkőzés is szerepel a programban: január 20-án hazai pályán fogadjuk a Székelyudvarhelyi FC-t, 25-én pedig a magyar harmadik vonalban szereplő, abban az időszakban Tusnádfürdőn edzőtáborozó Bicskei TC-vel játszunk.

Január 30-ától két héten át a törökországi Belekben edzőtáboroznak majd Kelemen Dávidék. A tervek szerint több gyakorlómeccsen is pályára lép csapatunk, ám a részletek még egyeztetés alatt állnak.

A bajnokságot hazai pályán folytatjuk, február 24-én, szombaton 11 órától a Fotbal Club Argeş együttesét fogadjuk.

Felnőtt férfi csapatunk felkészülési programja
Január 8. felkészülés kezdete
Január 8-9. orvosi vizsgálatok
Január 10-16. magashegyi edzőtábor, Hargitafürdő
Január 17- felkészülés hazai környezetben
Január 20. edzőmeccs, Székelyudvarhelyi FC (Csíkszeredában)
Január 25. edzőmeccs, Bicskei TC (magyar, NB3)
Január 30-február 13. edzőtábor (Belek, Törökország)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza