Felkészülés | Második edzőmeccsükön is négy gólt lőttek a lányok

Újra négy gólt szerezve, hátrányból fordítva, második edzőmeccsét is megnyerte felnőtt női szuperligás együttesünk. A lányok szombaton a Konstancai Farul csapatával mérkőztek meg Tatrangon.

Felkészülés | Második edzőmeccsükön is négy gólt lőttek a lányok

Újra négy gólt szerezve, hátrányból fordítva, második edzőmeccsét is megnyerte felnőtt női szuperligás együttesünk. A lányok szombaton a Konstancai Farul csapatával mérkőztek meg a Brassóhoz közeli Tatrangon.

A téli felkészülés második edzőmérkőzésén lépett pályára szombaton délelőtt női szuperligás együttesünk. Kollár Péter tanítványai a Konstancai Farult fogadták a Brassóhoz közeli Tatrangon. A találkozón Herczeg Andrea 20. percben szerzett találatával megszereztük a vezetést, ám a félidő lefújása előtt Laura Rus góljával egalizáltak a tengerpartiak. Sőt, a szünet utáni percekben Rus másodszor is eredményes volt és átvették a vezetést a kék-fehérek. 

Az utolsó húsz percben Haraszti Fanni (büntetőből), Tóbik Melánia és Nyéki Anna is eredményes tudott lenni, így végül két góllal felülmúltuk ellenfelünket. A találkozó lefújását követően Kollár Péter vezetőedző értékelt honlapunknak:

"Sajnos nem tudtuk megismételni előző heti játékunkat, voltak jó periódusaink, amiből sikerült egy jó letámadás után vezetést szereznünk, de rengeteg hiba jellemezte játékunkat. Sokat edzettünk az elmúlt két hétben, így még a fáradság közre játszik. Az első félidő végén és a második félidő elején megfordította az eredményt a Farul. A 60. perctől mindkét csapat többet cserélt, amiből nekünk sikerült jól kijönnünk és három gólt szerezve győzelmet arattunk. Nyomjuk tovább a felkészülést és az edzéseket, biztos vagyok benne, hétről-hétre jobbak leszünk egyénileg és csapatként is".

Felkészülési mérkőzés
FK Csíkszereda – Konstancai Farul 4–2 (1–1)

Tatrang, műfű
Gólszerzők: Herczeg Andrea (20.), Haraszti Fanni (70., büntetőből), Tóbik Melánia (75.), Nyéki Anna (88.), ill. Laura Rus (45. és 49.)
FK Csíkszereda I. félidő: Böröcz Bettina – Péter Kinga, Bartalis Barbara, Haraszti Fanni, Albu Erika – Antal Anita, Herczeg Andrea, Orbán Aranka – Fülöp Boglárka, Magyarics Zoé, Szőke Eszter
FK Csíkszereda II. félidő: Balog Boglárka – Fülöp Boglárka (Abos Bianka), Bartalis Barbara, Haraszti Fanni, Szőke Eszter – Orbán Aranka (Péter Alexandra), Antal Anita (Nyéki Anna), Herczeg Andrea (Györgyicze Réka) – Magyarics Zoé, Tóbik Melánia, Mitri Rita Vezetőedző: Kollár Péter

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza