Felkészülés | Női Liga 1 | Két góllal jobb volt a Puskás

Lejátszotta első edzőmérkőzését felnőtt, női csapatunk a magyarországi edzőtáborban. A lányok Felcsúton, a Puskás Akadémia FC csapatától kétgólos vereséget szenvedtek.

Felkészülés | Női Liga 1 | Két góllal jobb volt a Puskás

Napi két intenzív edzés mellett edzőmérkőzésen is pályára lépett a női első osztály rajtjára készülő felnőtt csapatunk. A lányok a házigazda Puskás Akadémia FC ellen mérkőztek meg Felcsúton.

A felcsútiak a találkozó nagy részében fölényben játszottak a felkészülés harmadik hetének nekivágó csapatunkkal szemben. Ez már a kilencedik percben gólban mutatkozott meg, a hazaiaknak Zán-Fábián Panna szerezte meg a vezetést (1–0).

A folytatásban is hasonló volt a játék képe, többnyire a Puskás veszélyeztetett. Ennek a második félidőben is egy találat lett az eredménye, Kovács Aida szögletet követően fejelt gólt (2–0). A találkozó krónikájához tartozik, hogy a 77. percben a hazaiak, Tóth Zsóka révén büntetőt hibáztak

"Nehéz felkészülésünk van, pár napja két edzessel készülünk. Próbáltuk felvenni a ritmust, sajnos most kevés sikerrel. Sok hibával játszottunk, de edzésen mindent megtesznek a lányok, és lépésről lépésre mindenben előre fogunk lépni" – nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés után Kollár Péter vezetőedző.

A lányok csütörtökön a Fehérvár FC ellen lépnek pályára, majd szombaton a Budaörs ellen zárják a magyarországi edzőmeccsek sorát.

Felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia FC – FK Csíkszereda 2–0 (1–0)
Felcsút

Gólszerzők: Zán-Fábián Panna (9.), Kovács Aida (66.)
Puskás Akadémia FC: Dannback – Bokor, Kovács A., Szemán-Tóth, Palakovics – Kovács E. – Pécsi D., Sinka, Harmat, Sydney – Zán-Fábián Csereként pályára lépett: Helmeczi, Grönberg, Kispetik, Szarvas, Tamók, Tóth Zs. Vezetőedző: Halászi Kinga
FK Csíkszereda: Tankó Réka – Szentes Szabina, Bartalis Barbara, Szőke Eszter, Haraszti Fanni, Antal Anita, Balázs Csilla, Mezőssy Melánia, Mitri Rita, Balázs Eszter, Magyarics Zoé Csere: Balog Boglárka, Péter Alexandra, Részeg Beáta, Györgyicze Réka, Abos Bianka, Nyéki Anna, Tóbik Melánia, Albu Erika, Fülöp Boglárka Vezetőedző: Kollár Péter

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza