Felkészülés | Szoros vereség a Kolozsvári U Olimpia ellen

Újabb edzőmeccset játszott a női első osztály rajtjára készülő felnőtt, női együttesünk.

Felkészülés | Szoros vereség a Kolozsvári U Olimpia ellen

A (sport)történelem néha ismétli önmagát. Így volt ez szombaton is, amikor a Kolizsvári U Olimpia elleni felkészülési mérkőzés ugyanolyan eredménnyel ért véget, mint a két csapat április végén lejátszott rájátszás-meccse.

Marosvásárhelyre utazott liga 1-es, felnőtt, női csapatunk, hogy összemérje erejét az előző szezon bajnokával. A Kolozsvári U Olimpia, ahogy a bajnokság során, ezúttal is kemény diónak bizonyult. A találkozót követően Kollár Péter vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Rosszul kezdtük a mérkőzést, de folyamatosan felvettük a ritmust, és helyenként egészen jól játszottunk. Az ellenfél még összeszokottabb és rutinosabb volt, azonnal kihasználta hibáinkat. A második félidőben sok helyzetünk volt és egy ki-ki mérkőzés alakult ki, amiből most a Kolozsvár jött ki győztesen, de végig nyomtuk és ha a lányok is elhiszik végre, hogy mindenre képesek, nagyon szép szezonunk lesz".

Kolozsvári U Olimpia – FK Csíkszereda 4–3 (2–1)
Marosvásárhely
Az FK gólszerzői: Mitri Rita (2), Tóbik Melánia
FK Csíkszereda: Balog Boglárka – Szőke Eszter, Bartalis Barbara, Haraszti Fanni, Albu Erika, Nyéki Anna, Antal Anita, Mezőssy Melánia, Balázs Eszter, Tóbik Melánia, Mitri Rita Cserék: Györgyicze Réka, Fülöp Boglárka, Abos Bianka, Herczeg Andrea, Szentes Szabina Vezetőedző: Kollár Péter

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza