Felkészülés | Topolyán szerepel U15-ös csapatunk

A délvidéki Topolyára utazott U15-ös, elitligás csapatunk. Ubrankovics Zoltán együttese a IX. TSC Kupán vesz részt augusztus 1-2-án, és összecsap többek között a Ferencváros korosztályos együttesével.

Felkészülés | Topolyán szerepel U15-ös csapatunk

Nyolc Kárpát-medencei klub U15-ös, ifjúsági együttese csap össze augusztus 1-2-án, kedden és szerdán a délvidéki Topolyán.

Délvidékre, pontosabban az észak-bácskai Topolyára utazott U15-ös ifjúsági együttesünk, hogy részt vegyen a IX. TSC Kupa küzdelmein. A fiúk hétfőn korán reggel keltek útra és este már a helyszínen, a TSC akadémiáján tartanak átmozgató edzést. A csapatra három csoportmeccs vár kedden, szerdán pedig következnek a helyosztó mérkőzések.

Az FK Csíkszereda az A-csoportba kapott besorolást a Ferencváros, a Dunaszerdahelyi DAC és a házigazda TSC társaságában. A másik négyest a Munkács, az Eszék, a Vojvodina (Újvidék) és a Puskás Akadémia FC csapatai alkotják.

TSC Kupa 2023
A-csoport

FK Csíkszereda, Ferencvárosi TC, Dunaszerdahelyi DAC 1904, Topolyai TSC
B-csoport
Munkács MFA, NK Eszék, Vojvodina, Puskás Akadémia FC
A torna programja
Augusztus 1, kedd
10.00 óra
FK Csíkszereda – Ferencváros
Munkács – Eszék
11.00 óra
DAC – TSC
Vojvodina – PAFC
12.00 óra
FK Csíkszereda – DAC
Munkács – Vojvodina
16.00 óra
Ferencváros – TSC
Eszék – PAFC
17.00 óra
Ferencváros – DAC
Eszék – Vojvodina
18.00
FK Csíkszereda – TSC
Munkács – PAFC
Augusztus 2, kedd
Helyosztó mérkőzések

Az FK Csíkszereda Topolyára utazó kerete: Karda Hunor, Györfi Krisztián, Szakács Tamás, Keresztes Tamás, Sajgó Kristóf, Kovács Erik, Biró Artur, Prezsmer Viktor, Ilyés Máté, Păcuraru David, Máthé Apor, Marian Robert, Nyegre Kund, Catrinoi Sebastian, Biró Botond, Bencze Lóránd, Vass Norbert, Boros Árpád, Ferencz Dávid, Turça Dragoș

A szakmai stáb: Ubrankovics Zoltán vezetőedző, Méhes Endre pályaedző, András Attila fitnesz edző

A TSC Kupa küzdelmeit követően U15-ös csapatunk Parajdra utazik edzőtáborba, szombaton 10 órakor a Marosszentgyörgyi Kinder 15-16 éves csapatával fognak felkészülési mérkőzést játszani Szovátán.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza