Felkészülés | U12 | A Debreceni Sportiskolát fogadtuk

A Székelyudvarhelyen edzőtáborozó Debreceni Sportiskola (DSI) U11-es és U12-es korosztálya látogatott hozzánk pénteken. A hajdúsági fiatalok az Incze Tibor által vezetett U12-esek ellen játszottak két gyakorlómeccset.

Felkészülés | U12 | A Debreceni Sportiskolát fogadtuk

Két győzelmet aratott U12-es csapatunk a Debreceni Sportiskola elleni edzőmérkőzéseken pénteken.

Székelyudvarhelyen edzőtáborozik a Debreceni Sportiskola (DSI) U11-es és U12-es korosztályú labdarúgó-csapata. A magyarországi fiatalok edzőmeccsek sorát játsszák az itt eltöltött napok alatt, de a mérkőzések és az edzések mellett némi kikapcsolódásra és kirándulásra is szakítanak majd időt. Mindezt Kozma Mihály, a DSI labdarúgó-szakosztályának szakmai igazgatója mondta el holnapunknak a pénteki edzőmeccsek előtt. A szakember ismerős lehet a székelyföldi labdarúgó rajongók előtt. Vezetésével 2007/2008-ban bajnokságot nyert a Székelyudvarhelyi Futsal Klub.

A magyar futsal-válogatott egykori szövetségi kapitánya elárulta, idén első alkalommal hoztak el kisebb korosztályokat Erdélybe, korábban inkább nagyobbakkal érkeztek. Kiemelte: fontosnak tartják, hogy ilyen alkalmak révén is erősítsék a csapatszellemet, valamint a helyszínválasztás sem véletlen, hiszen szeretnék a magyarságtudatot is növelni tanítványaikban.

A két egymást követő találkozón az FK U12-es csapata bizonyult jobbnak, de a sportélmény és a sportbarátság messze túlmutat a számszerű eredményen.

Felkészülési mérkőzés
FK Csíkszereda U12 – Debreceni Sportiskola U12 2–1

Az FK gólszerzői: Benkes András, Benő Ádám
Felkészülési mérkőzés
FK Csíkszereda U12 – Debreceni Sportiskola U11 4–0

Gólszerzők: Ilyés Gergő, Péter Krisztián, Boda Balázs, Benkes András

FK Csíkszereda U12: Bâlbâe Robert, Benő Ádám, Benedek Bálint, Benkes András, Brugger Péter, Ilyés Gergő, Ignácz Iván, Pál Dávid, Boda Balázs, Péter Krisztián, Antal Zalán Vezetőedző: Incze Tibor

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza