Felkészülés | Könnyű gólokat ajándékoztunk a Vojvodinának

A Partizán Belgrád után az Újvidéki Vojvodina fiataljaival csapott össze Versecen edzőtáborozó U16-os, elitligás együttesünk.

Felkészülés | Könnyű gólokat ajándékoztunk a Vojvodinának

A Partizán Belgrád után az Újvidéki Vojvodina fiataljaival csapott össze Versecen edzőtáborozó U16-os, elitligás együttesünk.

A találkozót Szász Ferenc vezetőedző értékelte honlapunknak:

"A mai mérkőzésre kellett egy kis forgást csinálni a terhelés miatt és ugyan az első félidőben jól is néztünk már ki, voltak ígéretes támadásaink, de sajnos ezeket nem tudtuk befejezni. Ami nem jellemző ránk, ajándékozunk két gólt is szögletből az ellenfélnek, és úgy megrémültünk, hogy egy újabb őrületes hiba után majdnem szétestünk.

A második félidőre már fizikálisan is jobban néztünk ki, és a védekezésünk is jobban nézett már ki, így a második félidőt egy szép támadás után be is tudtuk fejezni góllal. Továbbra is néhány játékos akarati tényezőin kell, kellene változtatni és nem azt hinni magunkról, hogy már csodás játékosok vagyunk, akik mindent tudnak. Inkább példát kellene vennünk a szerb gyerekek hozzáállásához és sokkal szerényebbnek és alázatosabbnak kell lenni. Tisztelet a kivételeknek. Pénteken is lesz egy mérkőzésünk és remélem, még jobban fel tudjuk venni a ritmust, na, meg nem adunk ilyen könnyű gólokat az ellenfélnek!"

Felkészülési mérkőzés
FK Vojvodina – FK Csíkszereda 3–1 (3–0)

Az FK gólszerzője: Kárándi Roland
FK Csíkszereda U16: Michelle Antonucci – Iosif Cristian, Kertész Márk, Halász Balazs, Kovács Dávid, Erdei Ramon, Mózes Ádám, Brugger Dániel, Dandé Erik, Ioó Edvin, Szép Dávid (Kárándi Roland, 22.)
Második félidő: Michelle Antonucci – Iosif Cristian, Kertész Márk, Papp György, Bekő Kristóf, Erdei Ramon (Halász Balázs, 65.), Petran Norbert, Nyitra Szabolcs, Dandé Erik (Kozma Krisztián, 65.), Ioó Edvin, Kárándi Roland Vezetőedző: Szász Ferenc

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza