FK - Angers 0:2

FK - Angers 0:2

Minden jegy elkelt és remek hangulatban zajlott az UEFA Ifjúsági Liga FK - Angers összecsapása.

A mérkőzésre a Székelyföld Labdarúgó Akadémia alközpontjai is felsorakoztak, így a hangulatra nem lehetett panasz. Háromnyelvű műsorfüzet is készült az eseményre és a sajtó részéről is nagy volt az érdeklődés, hisz élő TV és rádiós közvetítés volt. Ami, az ellenfelet illeti, a pályán is bizonyították, nagyon komoly játékerőt képviselnek, a 16. percben Payraudeau még a kapufát találta el, de rá egy percre már a harmadik szögletet végezhették el a fehér mezesek és Boma fejesénél kapusunk tehetetlen volt: 0-1. A folytatásban is nyomás alatt tartották Albert kapuját, a labdabirtoklást nézve is magasan ők vezettek. Fél órányi játék után jutottunk el először a franciák kapujáig.

Szünetben Demény Norbert kettős cserével próbálkozott és sokkal élénkebbé vált a játék, a mieink láthatóan bátrabban kezdtek játszani. A legnagyobb helyzetünk Bărăbaș előtt adódott, aki kevéssel lőtt a kapufa mellé, majd Sándor próbálkozását Borne semlegesítette. A 80. percben a vendégek egy ellentámadást vezethettek és a már sárga lapos Szondi Botond csak szabálytalanul tudta megállítani Nadjet, így megkapta második sárgáját és tíz emberrel maradtunk. A szabadrúgást Payraudeau végezte el, aki a kapufára bombázta a labdát. A rendes játékidő utolsó percében már nem voltunk ilyen szerencsések, egy szabadrúgást követően Gergely a mi kapunkba bólint és ezzel a vendégek beállítják a végeredményt.

UEFA Youth League, 1. forduló: FK Csíkszereda–Angers SCO 0–2 (0–1)

Gólszerzők: Boma (17.), Gergely (90., öngól)

Sárga lap: Szondi (54., 80.), illetve Lgharbi (12.), Nadje (27.).

FK: Albert Hunor – Gergely Botond, Vereguț Dániel, Bujdosó Szilárd, Marius Bărăbaș,– Casiadi-Bakó Soma, Szondi Botond, Csala Róbert – Omar El Sawy (Szabó 70.), Finna László (Biró, a szünetben), Kecskés Dávid (Sándor, a szünetben, Ketesdi 84.).

Angers SCO: Theo Borne – Alpha Camara, Kevin Boma, Yacine Gaya, Loic Breton – Lois Martins (Grange 73.), Walim Lgharbi, Waniss Taibi (Simon De Fantis 78.) – Leny Payraudeau (Elkit 90+3.), Noah Nadje (Tremblay 90+3.) , Noah Ndeke (Pruneiras 90+3.).

A visszavágót október 20-án rendezik Franciaországban.

Szép ZoltánHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza