Gólt lőtt a Puskás-Suzuki kupán

Gólt lőtt a Puskás-Suzuki kupán

Jól szerepelt a Puskás-Suzuki kupán Tamás Nándor az FK Csíkszereda tehetséges labdarúgója, aki a Puskás Akadémia FC csapatát erősítette.

Tamás Nándor a Bayern München elleni találkozón 55 percet volt pályán, amelyet a Puskás Akadémia FC nyert meg 1-0-ra. A Panathinaikosz elleni mérkőzésen a 80. percben kapott lehetőséget, de azt a csatát 1-0-ra elveszítette a felcsúti csapat. A bronzmérkőzésen a Budapest Honvéd ellen Tamás Nándor végig játszotta a találkozót és az egyenlítő találatot is ő szerezte, így  végül büntetőkre került sor, amelyet 7-6 arányban megnyert a Puskás Akadémia FC csapata és ezzel megszerezte a Puskás-Suzuki kupa bronzérmét. A döntőben egyébként a Real Madrid 4-0-ra nyert a Panathinaikosz ellen.

[caption id="attachment_7948" align="aligncenter" width="595"]Fotó: Puskás Akadémia Fotó: Puskás Akadémia[/caption]

Tamás Nándor a felcsúti torna után így értékelt:

"Elsősorban egy nagyon jó tapasztalatszerzésnek bizonyult ez a torna. Fel tudtam mérni, hogy hol állok Európa top klubjainak utánpótlás játékosaihoz viszonyítva, és betekintést nyerhettem más országok futball kultúrájába. Sajnos nem úgy alakult a torna kimenetele, ahogy terveztük. Első mérkőzésünkön 1-0-ra győztük le a Bayern München csapatát, s habár végig fölényben játszottunk második csoportmeccsünkön a Panathinaikos ellen, 1-0-s vereséget szenvedtünk, és ezzel a csoport második helyét foglaltuk el. A bronzmeccsen a Honvéd ellen léptünk pályára, ahol egy nagyon kiélezett csatában 1-1-es döntetlen után tudtunk büntetőkkel diadalmaskodni, ezzel megszerezve a torna harmadik helyét. Az pedig egy plusz öröm volt, hogy a bronzmeccsen én lőttem csapatunk gólját."

Fotók: Puskás AkadémiaHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza