Gracias Eder!

Gracias Eder!

Három és fél szezon után spanyol középpályásunk Eder González Tortella távozott Csíkszeredából.

Szondy Zoltán az FK Csíkszereda elnöke elmondta:

„Edernek nyáron jár le a szerződése és ahogy ilyenkor szokás leültünk vele a hogyan továbbot eldönteni. Ő azt mondta, hogy nagyon sokat volt Csíkszeredában és tovább szeretne lépni az első osztályba. Mivel, a Sepsi OSK-val jó kapcsolatot ápolunk, Diószegi Lászlóval egyeztettünk és elengedtük. Sok sikert kívánunk neki.„

Minden sorozatot figyelembe véve Eder González 95 mérkőzésével, az FK Csíkszereda legtöbb mérkőzésen pályára lépő idegenlégiósa lett. A 2020-2021-es szezonban csapatkapitányként vezette a fiúkat. Sőt, az első hazai második ligás győzelmünk során, Hodgyai László és Soufiane Jebari mellett ő is betalált a Bukaresti Metaloglobus elleni 3-0-ás meccsen, ahol a második gólunkat szerezte.

Forrás: Rioting Football

Eder González Sepsiszentgyörgyre való távozása előtt a következő üzenetet írta:

„Kedves FK Csíkszereda szurkolók.

Szeretném tudatni veletek, hogy elhagyom a várost és aláírok a Sepsi OSK csapatához. Ők felajánlották a lehetőséget, hogy az első ligában focizhassak és fejlődésem szempontjából, úgy gondolom ez hatalmas lehetőség. Elhagyom a klubot, amely megadta nekem a lehetőséget, hogy profi labdarúgó váljon belőlem és amely a személyes fejlődésemet is segítette. Szeretnék köszönetet mondani minden alkalmazottnak, a vezetőknek, a szakmai stábnak és csapattársaimnak az elmúlt három és fél évért. Ugyanakkor köszönöm a szurkolóknak és a városlakóknak, akik szeretettel befogadtak. Mindig éreztem a szeretetet és a tiszteletet, amiért hálás vagyok. Most elmegyek, de közel leszek és mától egy FK Csíkszereda szurkolóval több van. Egy nagyon egységes csapatot hagyok itt, amely egy remek idény után van és biztos vagyok benne, hogy az első helyekért fog küzdeni. Én minden egyes győzelmet és sikert veletek együtt fogok ünnepelni, ebben biztosak lehettek. Megtisztelő volt ehhez a klubhoz tartozni és csapatkapitány lenni. Köszönöm szépen! Hajrá Csíkszereda!”

A klub nevében köszönjük szépen az elmúlt három és fél évet, sok sikert a továbbiakban.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza