Őrzi veretlenségét az alsóházban U17-es csapatunk, mely a Partiumból is három ponttal tért haza.

U17-es akadémistáink az alsóházi rájátszás sereghajtójához a LPS Bihorul Nagyvárad csapatához látogatott és annak ellenére, hogy papíron sima meccsnek ígérkezett, mindössze a végjátékban rúgtuk a győztes gólt. Az ellenfél bunkerfocija sokáig úgy tűnt, hogy sikeres lesz, de Zöld Péter legényei végül utat találtak a kapuba.

“Szinte megismétlődött a medgyesi mérkőzés. Ellenfelünk teljesen feladta a területeket és mélyen a tizenhatosa előtt védekezett, amit a pálya alkalmatlansága miatt nagyon nehezen tudtunk feltörni. A második félidő közepén egy védelmi megingást követően vezetést szerzett a hazai csapat, de erre gyorsan válaszolni tudtunk és újra nyílttá tettük a mérkőzést. A hajrában egy szöglet utáni kavarodásból mi jöttünk ki jól és megszereztük a győztes gólt. Kielemezzük a látottakat és megyünk tovább. Gratulálok a csapatnak!”

– Zöld Péter

U17-es Elitliga, Play-out, Nyugati-csoport, 6. forduló: LPS Bihorul Nagyvárad – FK Csíkszereda 1:2 (0:0)

Gólszerzők: Tarav (57.), illetve Fazakas (60.), Orbán (89.)

LPS Bihorul Nagyvárad: Imre – Crainic, Vlad, Denis, Hadade, Pascalau, Bagoly (Mada 86.), Bechis, Daraban, Tarav (Hasas 86.), Rosag. Edző: Ghir Gheorghe.

FK Csíkszereda: Simon – Colceriu, Csedő, Tamás, Balázs (Kovács 63.) – Fazakas, Búza, Balogh (Keresztes 63.), Péter (Zöld 63.) – Dencsák (Orbán 45.), Bákai (Birtalan 78.). Edző: Zöld Péter.

Csapatunk továbbra is vezeti az alsóház nyugati csoportját és a következő fordulóban a tabellán minket üldöző, közvetlen ellenfél a Temesvári Politehnica lesz a vendégünk.

Szép Zoltán