Ifiliga | Egy pontot elhoztunk Kolozsvárról

Ifiliga | Egy pontot elhoztunk Kolozsvárról

Gól nélküli döntetlennel ért véget az Ifjúsági Ligában szereplő U18-as csapatunk kolozsvári mérkőzése a CFR fiataljai ellen. Ubrankovics Zoltán legénysége három forduló óta nem talált legyőzőre.

Kolozsvári fölénnyel telt a mérkőzés első fele, nehezen bontakoztak ki az FK-s támadások, nem találták egymást a támadóink és a középpályás sorunk. Mindezzel együtt megszerezhettük volna a vezetést Péter zsombor révén, aki nagy helyzetben lőtt a kapu fölé. A CFR főleg pontrúgások, beadások után alakított ki veszélyes helyzeteket, ám betalálni nekik sem sikerült.

Más felfogásban érkeztünk ki a második félidőre, ami dominanciában, és helyzetekben is megmutatkozott. Ahogy átvettük az irányítást, sikerült nyomást helyeznünk a kolozsvári kapura. Ám ezen a napon semmi sem sikerült a kapu előtt, több nagy lehetőséget is kihagytunk. Igaz, Becze Máthé Mátyás kapusnak is köszönhetjük,hogy a végén meglett az egy pont.

Ifjúsági Liga, nyugati csoport, alapszakasz 9. forduló
Kolozsvári CFR – FK Csíkszereda 0–0

Victoria Stadion, Kolozsvár/Szamosfalva
Vezette: Ţiţii Andrei Lucian (Kiscsűr), asszisztensek: Drăgan Adrian Răzvan (Nagyszeben), Nagy Daniel (Medgyes)
Kolozsvári CFR: Frânculescu Costel-Adrian – Păcurar Robert, Anchidin Daniel-Sebastian, Szilaghy Vali-Cristian, Milchiș Denis-Alexandru (Cozac Cătălin-Giulio, a szünetben), Bențan Sebastian-Ciprian, Văcaru Silviu-Răzvan, Șofroni Gherorghe-Cătălin (Baciu Rareș-Vasile, a szünetben), Savu Mario (Ciupei Paul, 58.), Barstan Ioan (Prangate Răzvan-Pavel, 78.), Todoran Dorin Florin (Dioszeghi Ciprian Andrei, 60.) Vezetőedző: Călin Moldovan
FK Csíkszereda: Becze Máthé Mátyás – Csedő Szilárd, Miklós Norbert (Nagy Botond, 78.), Tamás Bence (Keresztes Tamás (70.), Dencsák Kristóf, Bóné Márk, Fazakas Henrik, Péter Zsombor, Buza Balázs, Orbán Milán (Birtalan Tamás, 90.), Sebestyén Botond Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza