Ifiliga, Elitliga U17 | A Temesvári Banatul Sportiskola látogat a Sportparkba

Ifiliga, Elitliga U17 | A Temesvári Banatul Sportiskola látogat a Sportparkba

Az Ifjúsági Ligában és az U17-es Elitligában is a bajnoki tabella alsó felében tanyázó Temesvári Banatul Sportiskola csapata látogat vasárnap a Sportparkba.

Az előző fordulóban megszerezte első szezonbeli győzelmét az Ifjúsági Ligában szereplő U18-as csapatunk. A gárda ezzel elmozdult a bajnoki táblázat utolsó helyéről. Ubrankovics Zoltán fiai nyilván nem elégednek meg ennyivel, és ha megérezték a győzelem ízét, szeretnének újabb diadalokat aratni.

Erre máris lehetőség adatik, vasárnap ugyanis következik az újabb hazai összecsapás. Ráadásul a tabellán közvetlenül előttünk álló Temesvári Banatul Sportiskola együttese érkezik. A bánságiak hozzánk hasonlóan egyetlen győzelmet arattak eddig, ezen kívül egy döntetlent értek el, a többi meccsüket elveszítették. A legutóbbi fordulóban viszont megmutatták, hogy nem lehet őket leírni és a listavezető Aradi UTA ellen otthon kicsikartak egy gól nélküli döntetlent.

A további felzárkózás érdekében mindenképpen jó volna itthon tartani mindhárom bajnoki pontot. Egy győzelem azt jelentené, hogy újabb gárdát utasíthatnánk magunk mögé a táblázaton. Az pedig máris jobban festene a jelenlegi 11. helynél.

Újra győzni kell!

Egymást követő három vereség után fogadja a temesvári sportiskolások korosztályos csapatát U17-es csapatunk az Elitliga Nyugati csoportjának 8. fordulójában.  Benkó Tihamér tanítványai a remek szezonrajt után megtorpantak, ám így is a tabella előkelő, negyedik helyen tanyáznak jelenleg. A mezőny azonban nagyon sűrű, az előttünk levő Temesvári Ripensiának, a mögöttünk álló Kolozsvári CFR-nek és Aradi UTA-nak ugyanúgy 12 pontja van, mint nekünk.

Az eddig szerzett 14 gólunk nem nevezhető rossz termésnek, ám a kapott 11 sem kevés. Ugyanez a mutató aktuális ellenfelünknél, amely 0 ponttal sereghajó, 4 szerzett és 62(!) kapott gól. Az eddig hét vereséget elszenvedő temesváriak ellen tehát jó lehetőség adódik visszatalálni a győzelem útjára.

Az Ifjúsági Liga mérkőzés 12, az U17-es meccs 14 órakor kezdődik a Sportparkban. Minden kedves szurkolót szeretettel várunk! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza