Ifiliga, Elitliga U17 | Ellentétesen

Ifiliga, Elitliga U17 | Ellentétesen

Merőben ellentétes előjelekkel készül a hétvégi bajnoki meccsekre klubunk Ifjúsági Ligában szereplő és U17-es Elitligás csapata. Mindkét gárda Temesváron lép pályára vasárnap.

Más-más célok vezérlik a negyedik játéknapon Ifiligás és U17-es Elitligás csapatunkat. A két csapat ellentétes utat járt be eddig a bajnokságban. Míg a fiatalabbak három mérkőzést nyertek, az eggyel nagyobbak ugyanannyiszor hagyták el vesztesen a zöld gyepet. Hétvégén itt a lehetőség a folytatásra, illetve a javításra.

Az idén létrehozott új versenysorozat mezőnyében nem sok babért termett eddig U18-as gárdánknak. Ubrankovics Zoltán fiai mindhárom játéknapon egyetlen góllal maradtak alul. Különösen fájó, hogy az első és a harmadik fordulóban hazai pályán veszítettünk a Temesvári Politechnika, illetve a Sepsi OSK ellenében. Utóbbi meccsen már a második percben hátrányba kerültünk és hiába nyújtottak jó teljesítményt a második játékrészben a fiúk, betalálni nem sikerült. Így három fordulót követően három vereséggel és 1–4-es gólkülönbséggel jelenleg a bajnoki táblázat 11. helyét foglaljuk el a 12 csapatos mezőnyben.

El kell indulnunk fölfelé!

Innen mindenképpen csak fölfelé vezethet az út. El kell jönnie annak a pillanatnak, amikor nekünk is minden összejön, és nem csak az ellenfélnek. A mérleg javítására vasárnap idegenben lesz az első lehetőségünk. Ezúttal a másik temesvári csapat, a Ripensia lesz az ellenfelünk. Győzelem esetén meg is előzhetjük a bordó-sárgákat, akik szintén gyengén rajtoltak. A bánságiak mérlege eddig két döntetlen és egy vereség, ám a legutóbbi játéknapon gólzáporos, 3–3-as mérkőzést vívtak a listavezető Aradi UTA-val.

A ifik mérkőzése vasárnap 12 órakor kezdődik Temesváron. A tervek szerint a bánságiak Youtube-csatornája élőben fogja közvetíteni az összecsapást. Szurkoljunk az első bajnoki pontokért!

Háromból három

Az ifikkel ellentétes előjelekkel készül a hétvégére U17-es Elitligás csapatunk, amely eddig három forduló alatt három győzelmet aratott a bajnokságban. Nyitásként 4–1-re megverték a Temesvári Politechnikát, majd idegenből, Kolozsvárról hozták haza a három pontot, a legutóbbi játéknapon pedig a Sepsi OSK távozott üres kézzel a Sportparkból. Utóbbi mérkőzés kifejezetten kemény játékot hozott, mindkét csapatból kiállított a bíró egy-egy játékost.

Az ellenfél a kisebbek esetén is a Temesvári Ripensia lesz, amely két győzelemmel és egy vereséggel nyitotta a szezont. Az első fordulóban otthon legyűrték a Kolozsvári U gárdáját, majd szintén hazai pályán kikaptak a Craiovától. Az előző játéknapon viszont gáláztak a temesváriak és az Aradi UTA vendégeként 5–1-es diadalt arattak. A bánságiak közvetlenül a mieink mögött helyezkednek el a tabellán. Az élmezőnyben való megmaradás érdekében mindenképpen folytatni kell jó sorozatunkat és a temesvári mérkőzésből is kihozni a lehető legtöbbet!

Az U17-es csapat mérkőzése vasárnap 14 órakor kezdődik Temesváron. A tervek szerint a bánságiak Youtube-csatornája élőben fogja közvetíteni az összecsapást. Szurkoljunk az újabb bajnoki pontokért!HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza