Ifiliga | Elvitte a pontokat a Craiova

Ifiliga | Elvitte a pontokat a Craiova

Továbbra sem sikerült megtörni a jeget az Ifjúsági Ligában szereplő fiatal csapatunknak. Ubrankovics Zoltán fiai hazai pályán fogadták az Universitatea Craiovát az ötödik fordulóban és szenvedtek kétgólos vereséget.

A mérkőzést és a találkozó tanulságait Ubrankovics Zoltán vezetőedző foglalta össze honlapunk számára.

"Az ellenfelünk képességbeli fölényét szervezettséggel, területek lezárásával és támadásokban kevés hely adásával próbáltuk kompenzálni. Ennek minőségének javításához is sokat hozzátett, hogy a héten többször együtt tudott edzeni a csapat. Az első félidőben az ellenfél kapujára csak kontrákból tudtunk veszélyt jelenteni. Sajnos egy szöglet utáni figyelmetlenségünket góllal büntették" - mondta el a szakvezető.

"A második félidőben a védekezésünk szervezettsége ugyan megmaradt, de egy egyéni bevillanással és kapuralövéssel szemben megint tehetetlenek voltunk. Támadásaink felépítésében középpályán egyénileg gyorsabban játszottunk így ezeket jobban fel tudtuk építeni. Ezekből lövőhelyzetek, illetve szélről történt beadásokból adódtak olyan lehetőségek, amik rúgott góllal kecsegtetettek. Sajnos ezek elkerülték a kaput. Összességében a támadó játékunk minőségének jót tett a hosszú sérüléséből vissza térő, a felnőtt csapat keretéhez tartozó és első tétmérkőzését játszó Bara Levente jelenléte és játéka" - folytatta a szakember.

"Ma a két csapat nem volt egy súlycsoportban. Sajnos védekezésben tökéletesen nem tudtuk kompenzálni a technikai, dinamikai gyorsasági fölényüket, de a csapat mentális tartása, játéka, szervezettsége az előző mérkőzésekhez képest sokat javult. Mindez előrelépést és fejlődést takar, de egy ilyen kaliberű csapat ellen eredményességgel még nem párosult. Nem lesz könnyebb dolgunk jövő hétvégén sem hisz a csoportot vezető Aradhoz látogatunk, de felkészülünk belőlük és tovább dolgozunk a siker reményében" - összegezte a mérkőzést Ubrankovics Zoltán.

FK Csíkszereda – Universitatea Craiova 0–2 (0–1)
Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Suvar Alexandru Nicolae (Nagyszeben), asszisztensek: Nagy Daniel (Medgyes), Spătar Răzvan (Nagyszeben)
Gólszerzők: Lăpădătescu Robert (36.), Călin Alberto (59.)
Sárga lap: Bara Levente (58.)
FK Csíkszereda: Becze-Máthé Mátyás – Csedő Szilárd (Tamás Bence, 82.), Miklós Norbert, Göndör Alex, Dencsák Kristóf, Keresztes Tamás (Vajna Szabolcs, a szünetben), Bóné Márk, Bara Levente (Buza Balázs, 86.), Ilie Mihai (Fazakas Henrik, 59.), Birtalan Tamás, Péter Zsombor (Zöld Hunor, 82.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
Universitatea Craiova: Goga Matei – Mocanu Claudiu, Dumitru Adelin, Brăspăleanu Bogdan, Benga Denis, Sala David, Lăpădătescu Robert, Cîrpici Frederico, Călin Alberto, Melmiciuc Alexandru, Barbu David Vezetőedző: Florescu Ștefan

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza