Ifiliga | Hiába volt a félidőnyi emberelőny

Ifiliga | Hiába volt a félidőnyi emberelőny

Bár a második félidő szinte egészében emberelőnyben játszott, kétgólos vereséget szenvedett ifiligás együttesünk hazai pályán a Kolozsvári Universitatea ellen az alsóházi rájátszás hatodik fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán.

Szerdán délben pótolta ifiligás csapatunk az alsóházi rájátszás 6. fordulójából elhalasztott Kolozsvári Universitatea elleni találkozót. A mérkőzés vendéghelyzettel indult, majd az első negyed órában sikerült nyomás alatt tartanunk az ellenfelet. Gólhelyzetek azonban nem igazán adódtak egyik oldalon sem, leginkább a mezőnyben zajlott a játék. A 26. percben Birtalan Tamás játszotta be magát a 16-oson belülre, ám kisodródott, így oda lett a lehetőség. Öt perc múlva megszületett az U vezető találata, Rotund Raul ugrott ki jó ütemben és lőtte ki a bal alsó sarkot (0–1). A következő percek több kolozsvári helyzetet hoztak, ám vagy Becze volt a helyén, vagy pontatlanok voltak a befejezésnél. A hajrában Zöld Hunor ígéretes, kapu fölé szálló lövését és Birtalan Tamás kihagyott ziccerét jegyezhettük még fel.

A fordulás után azonnal emberelőnybe került Ubrankovics Zoltán együttese. A vendégek kapuvédője, Kis Patrik rántotta le kiállítást érően a tizenhatos vonala előtt Buza Balázst. Az 59. percben azonban emberhátrányban is betaláltak az egyetemisták, ismét Rotund Raul volt eredményes (0–2). Tíz perccel később Bujdosó távoliját védte a csereként beállt Chirilă Iustin, majd Sütő Zalán próbálkozását is hatástalanította a kapus. A 80. percben a megfogyatkozott vendégek előtt maradt ki két nagy lehetőség, előbb Dencsák Kristóf a gólvonalról mentett, majd Becze védett egy közeli lövést bravúrral. A hajrában még Bujdosó és Nagy Botond próbálkozását jegyezhettük fel, ám az eredmény nem változott.

Ifjúsági Liga, play-out, nyugati csoport, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés
FK Csíkszereda – Kolozsvári Universitatea 0–2 (0–1)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Suvar Alexandru Nicolae (Nagyszeben), asszisztensek: Brandusesc Darius Iulian (Nagyszeben), Duță Vasile Marius (Felek)
Gólszerző: Rotund Raul (31. és 59.)
Sárga lap: Fazakas Henrik (45.), Sütő Zalán (59.), ill. Larionesi Cosmin (53.)
Kiállítva: Kis Patrik (47.)
FK Csíkszereda: Becze Máthé Mátyás – Zöld Hunor, Sütő Zalán, Tamás Bence, Dencsák Kristóf, Péter Zsombor, Fazakas Henrik, Bujdosó Szilárd, Sebestyén Botond (Nagy Botond, 71.), Buza Balázs, Birtalan Tamás (Vajna Szabolcs, 46.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
Kolozsvári U: Kis Patrik – Bodea Ruben, Balan George, Podea Oltean Luca, Ratiu Raul, Larionesi Cosmin, Molnár Dávid, Macinică Dragoș, Moraru Matei (Chirilă Iustin, 48.), Nistor Raul (Espinoza Carlos, 29., Nistor Darius, 55.), Rotund Raul Vezetőedző: Suller Marius

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza