Ifiliga | Kezdésnek három pont idegenből

Hátrányból fordított és aratott két gólos győzelmet U18-as, ifjúsági ligás csapatunk Temesváron.

Ifiliga | Kezdésnek három pont idegenből

Vasárnap bemutatkozott U18-as csapatunk az Ifjúsági Ligában, ez volt az együttes kispadján Demény Norbert debütálása is.

Temesváron debütált új csapata, U18-as, ifjúsági ligás csapatunk kispadján Demény Norbert. Honlapunknak a mérkőzést követően foglalta össze a szakember a mérkőzés tanulságait.

"Nem először jártunk ennél a csapatnál. Eredménytől függetlenül elmondhatom, hogy amíg <<tartott a benzin>>, addig kemény ellenállásba ütköztünk. Első meccs lévén nem nagyon találtuk egymást a pályán, főleg a mérkőzés elején. Egy büntető révén előnyhöz jutottak, így még nehezebb lett a dolgunk. Aztán lassas-lassan uralni kezdtük a mezőnyt, fel tudtunk állni a támadásokhoz és egyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük. Attól a pillanattól kezdve nem volt kérdés, mi lesz a mérkőzés végkimenetele, de nehéz és tanulságos meccs volt".

Ifjúsági Liga, nyugati csoport, alapszakasz 1. forduló
Temesvári Banatul Sportiskola – FK Csíkszereda U18 1–3 (1–2)

Temesvár
Gólszerzők: Roiban Adi (23., büntetőből), ill. Birtalan Tamás (34.), Balogh Szilárd (36.), Bödő Efraim Zoltán (58.)
Sárga lap: Calamcea Dario (9.), Benghia Rares (19.), Bugarschi Dorian (27.), ill. Iordache Luca (29.), Leczki Norbert (45.), Fazakas Henrik (87.)
Temesvár: Kormány Raul – Blaga Casian, Benghia Rares, Andrezeail L., Bugarschi Dorian, Santa Dorian, Brthcoveanu Alexandru, Gafton Lucas, Calamcea Dario, Roiban Adi, Ursu Leonte A csapat képvielője: Rosenblum Michel
FK Csíkszereda U18: Simon Máté – Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Marosi Krisztián (Fazakas Henrik, 46.), Birtalan Tamás, Bödő Efraim Zoltán, Leczki Norbert (Török Láday Hunor, 81.), Iordache Luca (Gábor Tihamér, 81.), Zelenák Dávid (Lázár Magor, 81.), Ilie Mihai (László Norbert, 46.), Balogh Szilárd Vezetőedző: Demény Norbert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza