Ifiliga | A Krajovával játsszunk

Ifiliga | A Krajovával játsszunk

A Krajovai Universitatea ellen szerezheti meg első pontját (pontjait) az Ifjúsági Ligában eddig négy vereséget elszenvedő csapatunk. Az olténiaiak ugyan jól kezdték az idényt, ám a legutóbbi két játéknapon pont nélkül maradtak.

Vasárnap a Sportparkban fogadja Ifjúsági Ligás csapatunk az Krajovai Universitatea együttesét. Az ellenfél eddig négy mérkőzésen négy pontot szorgoskodott össze a szezon során. Hazai pályán gólgazdag, 3–3-as döntetlent játszottak a Sepsi OSK hasonló korú fiataljaival. A második körben idegenből, a Temesvári Ripensiától tudták elhozni mindhárom pontot. Ezt követően azonban két kudarc következett, kikaptak otthon a Kolozsvári U ellen, a múlt hét végén pedig szintén hazai pályán maradtak pont nélkül az Aradi UTA ellenében.

A mieink a legutóbbi fordulóban Temesváron szerepeltek. A Ripensia ellen lejátszott meccsen hiába mutattak be bátor játékot Ubrankovics Zoltán tanítványai, a vége 0–4 lett. Az végeredmény úgy alakult ki, hogy a második félidőben három perc alatt háromszor talált be az ellenfél. A csapat ugyan jelen pillanatban pont nélkül áll a 11. helyen a bajnoki táblázaton, ám biztosak vagyunk abban, hogy a srácok és a szakmai stáb nagyon keményen dolgoznak azon, hogy elinduljanak fölfelé.

Ehhez nem is kell mást tenni, mint a vasárnap délben kezdődő meccsen mindent kihozniuk magukból, ahogyan tették ezt az eddigi mérkőzéseken is. A befektetett munkának és megmozgatott energiáknak előbb-utóbb meg lesz az eredménye. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza