Ifiliga | Nem jött össze a bravúr

Ifiliga | Nem jött össze a bravúr

Nem sikerült meglepetést okozni Ifiligás csapatunknak, Ubrankovics Zoltán legénysége háromgólos vereséget szenvedett az UTA Arad vendégeként. Egy tizenegyes, egy jól eltalált bomba és egy öngól okozta a vesztünket.

Nem várt könnyű feladat az Ifjúsági Liga hatodik fordulójában U18-as csapatunkra. A dobogó második fokán tanyázó, veretlen UTA Arad vendégeként léptünk pályára vasárnap. A vége háromgólos vereség lett, így fiataljaink továbbra is pont nélkül állnak a táblázat utolsó helyén. A gólok krónikája:

A 41. percben nem tudtunk felszabadítani, ide-oda pattogott a labda a tizenhatosunk jobb oldalán, végül a megiramodó Andreașt csak szabálytalan módon tudtuk feltartóztatni. A megítélt büntetőhöz Popa Raul állt oda és félmagasan nagy erővel a kapu jobb oldalába bombázott (1–0).

Egy óra játékidő elteltével gyors vendégakció futott a bal oldalon, a felfutó Ristin Răzvan jól kapta a labdát és 18 méterről hatalmas gólt ragasztott a bal felső sarokba (2–0).

A 79. percben a jobb oldalról végezhettek el szögletet a hazaiak. A beívelt labda megcsúszott egy fejen, majd a középen helyezkedő Tamás Bencéről a kapu jobb oldalába perdült, öngól (3–0).

Ifjúsági Liga, nyugati csoport, 6. forduló
UTA Arad U18 – FK Csíkszereda U18 3–0 (1–0)

Arad, Motorul Stadion
Vezette: Omuţ Marius (Szatmárnémeti), asszisztensek: Gozman Pop Cristian Dumitru (Nagyvárad), Matica Marius Ionut (Nagyvárad)
Gólszerzők: Popa Raul (41., büntetőből), Ristin Răzvan (60.), Tamás Bence (79., öngól)
UTA Arad: Bîrlădeanu Rareș – Mahoila Denis, Bota Marco, Moise Alex, Anișorac Ionuț, Ristin Răzvan (Gaia, Eric, 90.), Cibi Fabiano, Popa Raul (Temian Răzvan, 90.), Ekmekci Ahmet (Covaci David, 85.), Rohai Robert (Mitu Alexandru, 74.), Andreaș Patric (Mircea Luca, 90.)Vezetőedző: Bogoșel Costel
FK Csíkszereda: Lukács Dániel – Csedő Szilárd, Tamás Bence, Miklós Norbert, Göndör Alex (Zöld Hunor, 80.), Dencsák Kristóf, Fazakas Henrik (Lőrincz Csongor, 75.), Péter Zsombor, Buza Balázs, Birtalan Tamás (Vajna Szabolcs, 80.), Bara Levente (Sebestyén Botond, 65.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza