Ifiliga | Szép szezonzárás

Ifiliga | Szép szezonzárás

Idegenbeli győzelemmel búcsúzott a 2022/2023-as szezontól Ifjúsági Ligás együttesünk. Ubrankovics Zoltán tanítványai a Brassói Kids Tâmpa otthonában diadalmaskodtak vasárnap kora délután.

Brassóba szólította az utolsó játéknap az Ubrankovics Zoltán által vezetett ifiligás csapatunkat. A találkozó eseményeit Ubrankovics Zoltán vezetőedző foglalta össze.

"Az első félidőben mi kezdtünk jobban Ellenfelünk nehezen jött át az első 15 percben a térfelünkre. Utána is többet volt a labda az ellenfél térfelén. Az első gólhelyzeteket mi dolgoztuk ki Buza Balázs révén. Míg a másik oldalon egy lesgól és egy szöglet után, a gólvonalról Zöld Hunor által kifejelt labda jelezte hogy a Brassó is szeretne nyerni. Letámadásaink sikeresek voltak és Csedő Szilárd kétszer került gólhelyzetbe, majd Fazekas Henrik szép lefordulásból, a tizenhatoson belülről felső kapufát rúgott, a kipattanó labdát pedig Péter Zombor vágta a jobb felső sarok mellé" – idézte fel a szakember.

"A második félidőben már többnyire mezőnyjáték folyt a pályán. Ellenfelünk kevésbé volt veszélyes a kapukra, míg mi, egy szép jobb-, majd egy baloldali támadás után, a beadást értékesítve megérdemelten nyertük meg a mérkőzést" – mondta el Ubrankovics Zoltán.

Ifjúsági Liga, play-out, 10. forduló
Brassói Kids Tâmpa – FK Csíkszereda 0–2 (0–0)

Brassó, ICIM stadion
Vezette: Amorăriței Mihai (Câmpina), asszisztensek: Enache Gabriel (Ploieşti), Rusu Mircea (Bertea)
Gólszerzők: Vajna Roland Szabolcs (64. és 75.)
Brassó: Roman Tudor – Bejenaru Bogdan (Necsuța Marian, 86.), Pripa Alexandru, Gafton Radu (Stan Vlad, 46.), Szász Róbert, Tache Leonard, Măzăreanu Cătălin, Filip Garvalov, Luca Ștefan, Fasie Mario (Clinci Cosmin, 67.), Temica Tudor Vezetőedző: Nicolae Vaduva
FK Csíkszereda: Bartók Alpár – Zöld Hunor, Tamás Bence, Dencsák Kristóf (Gáll Péter, a félidőben), Csedő Szilárd (Balint Eric, 80.) , Fazakas Henrik, Péter Zsombor, Vajna Roland Szabolcs, Ambrus Szabolcs, Buza Balázs, Lungu Răzvan Alexandru Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza