Ifiliga U18 | Döntetlen Aradon

Hiába a számos kidolgozott helyzet, nem tudta megtartani előnyét és meg kellett elégednie az egy ponttal U18-as, ifiligás együttesünknek az Aradi UTA otthonában.

Ifiliga U18 | Döntetlen Aradon

Az Aradi UTÁ-hoz látogatott U18-as, ifiligás csapatunk vasárnap. Demény Norbert alakulata jó játékkal rukkolt elő, és megvoltak a gólszerzési lehetőségei is, ám azokból csak kettőt értékesített és az ellenfél mindkettőre válaszolni tudott, így egy ponttal távoztunk Aradról.

A mérkőzést Demény Norbert vezetőedző foglalta össze honlapunknak.

"Nagyon jó hozzáállással tudtunkbelépni a mérkőzésbe, meg tudtuk szerezni a vezetést is a 28. percben. Több esélyünk is volt akár lezárni is a mérkőzést. Három-négy lehetőségünk volt, amikor kapussal szemben vezethettük a labdát, ám nem voltunk elég felelősségteljesek, ezért maradt az egygólos vezetésünk. 

A második félidőben ugyanúgy jöttünk ki, helyzeteket alakítottunk ki, de ki is hagytuk. Ahogyan ez a futballban lenni szokott, sikerült kiegyenlíteniük. Ahogy összeszámolom, 7-8 tiszta helyzetünk volt, ám a vége 2–2 lett, ami nem mondható rossz eredménynek, de a mérkőzés képéhez mérve mégis kis csalódást érezhetünk. Mindenképpen nagyszerű hozzáállása volt a csapatnak".

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy az aradiak egyik játékosa nekiesett a pályát övező kerítésnek és kórházba kellett szállítani. Ezúton is kívánunk gyógyulást!

Ifjúsági Liga, nyugati csoport, alapszakasz, 3. forduló
Aradi UTA – FK Csíkszereda 2–2 (0–1)

Vezette: Roman George Catalin (Temesvár), asszisztensek: Sandu Patrik-Stefan és Manea Alexandru George (Temesvár)
Gólszerzők: Kiricenko Vadim (72.), Busu Markus (86.), ill. László Norbert (28.), Bödő Efraim Zoltán (83.)
Arad: Neag Alin – Jolbea Razvan, Murgu Bogdan, Olariu Razvan (Busu Markus, 16.), Buza Casian, Valcu Robert, Blaga Andrei, Nica Adelin, Kiricenko Vadim, Curtuius Danut, Maghiar Mihnea Vezetőedző: G. Marius
FK Csíkszereda: Becze Máthé Mátyás – Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Domokos Dominik (Fazakas Henrik, 89.), Bödő Efraim Zoltán, Bartos Eric-Andreas, Leczki Norbert, Kárándi Botond, László Norbert, Ronai Robert (Ilie Mihai, 58.) Vezetőedző: Demény NorbertHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza