Ifiliga U18 | Remek idegenbeli diadal

Kétgólos győzelemmel zárta ifiligás együttesünk a szerdai temesvári vendégjátékát. Demény Norbert tanítványai felülmúlták a Ripensiát és egy helyet előreléptek a táblázaton.

Ifiliga U18 | Remek idegenbeli diadal

Kétgólos győzelemmel zárta ifiligás együttesünk a szerdai temesvári vendégjátékát. Demény Norbert tanítványai felülmúlták a Ripensiát és egy helyet előreléptek a táblázaton.

Mint honlapunk számára Demény Norbert vezetőedző a lefújást követően elmondta, nem éppen futballbarát minőségű pályán tudták lejátszani a mérkőzést, ami meghatározta a játék képét.

"Érződött a meccsen, hogy talán többre vagyunk képesek, mint ellenfelünk. Jobban akartuk lehozni ezt a mérkőzést a játék és az eredmény szempontjából is, mint a Ripensia. Ebben a pálya minősége sem akadályozott meg bennünket, akár a játékhelyzetek kialakítását, akár a gólok elérését tekintve. Gratulálok a srácoknak, egy kicsit közelebb kapaszkodtunk az élmezőnyhöz". 

A gólokkal kapcsolatosan a szakember elmondta: László Norbert kétszer volt eredményes. Az első találatnál szép akcióból, egy visszakészítés után szerzett gólt, a másik találatot büntető előzött meg, amelyet László előbb a kapusba lőtt, a kipattanót pedig bal lábbal értékesítette. Folytatás április 7-én a Kolozsvári Universitatea otthonában.

Ifjúsági Liga, play-off, nyugati A-csoport 8. forduló
Temesvári Ripensia – FK Csíkszereda 0–2 (0–0)

Temesvár, Colterm pálya
Vezette: Saladea Sorin Florin (Arad), asszisztensek: Băla Casian (Arad), Găluți Sergiu Tudor (Újszentanna)
Gólszerző: László Norbert (73. és 86.)
Sárga lap: Flora Rafael (36.), ill. Leczki Norbert (63.), Ilie Mihai (77.)
Temesvár: M. Raul – G. Borislav, D. Radu, N. Flavius, C. Ianis (Gy. Paul, 46.), J. Razvan (P. Marcel, 80.), L. Tudor, M. Alexandru, F. Rafael (B. Luca, 60.), Sz. Dávid (C. Darius, 80.), P. Denis (P. Cristian, 46.) Vezetőedző. Velcea Valentin
FK Csíkszereda: Csíki Szabolcs – Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Kárándi Botond, Leczki Norbert, Birtalan Tamás (Lázár Magor, 87.), Domokos Dominik (Fazakas Henrik, 69.), Iordache Luca (Ilie Mihai, 69.), Ilie Luca, László Norbert (Gábor Tihamér, 87.) Vezetőedző: Demény Norbert

Farkas Endre
 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza