Ifiliga U18 | Temesvári sikerrel a play-offban

Küzdelmes mérkőzésen, a második félidőben a maga javára fordította a Temesvári Ripensia elleni, idegenbeli találkozót szerdán ifiligás együttesünk.

Ifiliga U18 | Temesvári sikerrel a play-offban

Küzdelmes mérkőzésen, a második félidőben a maga javára fordította a Temesvári Ripensia elleni, idegenbeli találkozót szerdán ifiligás együttesünk. Demény Norbert együttese a három bajnoki ponttal biztosan a play-offban folytatja a bajnokságot, az utolsó alapszakasz-fordulótól függetlenül.

Nagy elánnal vetették bele magukat a küzdelembe a csapatok a felsőházi rájátszásba kerülés szempontjából fontos mérkőzésen. A kapuk az első húsz percben alig forogtak veszélyben. Aztán a 25. percben érkezett egy figyelmeztető Ripensia-lövés, majd egy védelmi hiba után alakult ki gólhelyzet Csíki Szabolcs kapuja előtt. Hálóőrünk ráadásul mentés közben nekicsúszott fejjel az alapvonal mellett hagyott(!) kapunak. Szerencsére Csíki folytatni tudta a játékot, fél óra elteltével pedig László Norbert révén megszereztük a vezetést (0–1). A 43. percben László Norbert léc alá tartó lövését ütötte szögletre a hazai kapus, a sarokrúgás után Szőke Lénárd fejelt fölé. A szünet előtt egy bal oldalról eleresztett, megpattanó lövés becsapta Csíki Szabolcsot és a bal alsó sarokba kötött ki (1–1). 

A második játékrészt kisebb kakaskodás vezette fel a középpályán, és néhány hazai helyzetet is feljegyezhettünk. Újabb gólt azonban az FK szerzett, a 66. percben László Norbert jobb oldali szöglet után fejelt remek mozdulattal a hálóba (1–2). A 83. percben, Cristea Samuel kiállítása nyomán megfogyatkozott a vendégcsapat, két perc múlva pedig László Norbert lezárta a mérkőzést egy közeli találattal (1–3). Mesterhármas!

Az alapszakasz zárómeccsén, október 22-én, vasárnap 12 órakor a Sepsi OSK érkezik a Sportparkba.

Ifjúsági Liga, nyugati csoport, alapszakasz 10. forduló
Temesvári Ripensia – FK Csíkszereda 1–3 (1–1)
Vezette: 
Jurca Tudor Florin (Arad), asszisztensek: Băla Casian (Arad), Găluți Sergiu Tudor (Újszentanna)
Gólszerzők: Rancov Paul (45.), ill. László Norbert (30., 65. és 83.)
Sárga lap: Bojocea Remus (42.), Ardeiu Valentin (50.), ill. Biró Tamás (40.), Marosi Krisztián (50.)
Temesvár: Haiduc Raul – Giurici Borislav, Cristea Samuel, Rancov Paul, Zaharia Cătălin, Ioju Alexandru, Dop Cristian (Elmanhaly Youssef, 85.), Bobocea Remus, Lungu Tudor, Micșa Alexandru (Gyalus Paul, 75.), Ardeiu Valentin Vezetőedző: Velcea Valentin
FK Csíkszereda: Csíki Szabolcs – Birtalan Tamás, Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Kárándi Botond, Marosi Krisztián (Domokos Dominik, 77.), Leczki Norbert, Iordache Luca (Lázár Magor, 90+1.), Bíró Tamás (Ilie Luca, 88.), Balogh Szilárd, László Norbert (Ilie Mihai, 88.) Vezetőedztő: Demény Norbert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza